HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

yang mana satu kamu suka?
Monday, April 26, 2010
Posted on 9:41:47 AM | 23 Comments

saya suka dua-dua.

adalah satu kepuasan bila dapat matchingkan fabrik-fabrik ni.. walaupun bukan untuk diri sendiri atau anak sendiri, biarlah untuk orang lain pun, nak tumpang seronok jugak...

sundress yang selalu saya buat. cuma kali ni sangat pink.
memang sesuai sangatlah dengan si penggemar pink.

Fabrics:
Chest: Mum ~ Hunky Dory Collection by Chez Moi
Skirt: Chain Flower ~ Meadowsweet Collection by Sandi Henderson


sundress ni bertali getah. pink juga. saya suka corak bebas pada skirt tu. suka sangat.

Fabrics:
Chest: Garden ~ Hunky Dory Collection by Chez Moi
Skirt: Floral ~ Hunky Dory Collection by Chez Moi


harap tuan punya pun suka lah macam saya suka!


Made by Maya, Dahlia Dress, Sewing Corner | 23 Comments
 

shazam says ...
  salam...

maya, cantik sgt sundress ni.... fabric pun cantik... fabric koleksi maya ke ??

very2 nice :D

Reply | Posted on 4/26/2010 10:08:50 AM
 
maya replies ...
  tq zam! kain2 memang order dari zura. memang nak giler kain2 tu semua. http://lovemelots.crazyartzone.com

Reply | Posted on 4/26/2010 10:56:02 PM
 

suzie says ...
  tak pernah tak suka ngan mana2 dress maya. dress cantik, kain cantik, matching kena, gambar sgt cantik.

Reply | Posted on 4/26/2010 10:17:56 AM
 

Zura says ...
  Hunky Dory combo, hand down! Cantik gile collection nih, cepat tol abess k, sangat menjadi rebutan di US & Europe, aku pengsan tiap kali belek kain di lemariku...ni tengok ko dah buat dress, *pengsan* lagik!

Reply | Posted on 4/26/2010 10:45:43 AM
 

hoyoyi says ...
  I nak adult size... hahaha

Reply | Posted on 4/26/2010 10:46:40 AM
 

jannah says ...
  kak...entry kali ni membuat kan saya tak sabar2 nak balik gunting baju untuk anak sendiri..keke

Reply | Posted on 4/26/2010 11:43:17 AM
 

Myza says ...
  Saya jatuh cinta dengan combo garden+floral tu. Cantekkkk..
Tapi belum berani nak beli designer fabric.
Takut nanti buat2 tak menjadi.
Paling parah kalau buat guna kain mahal2 anak dara tak sudi nak pakai.

Reply | Posted on 4/26/2010 12:43:14 PM
 

azidah says ...
  I suka no 2, mmg so pretty, terigin juga for myself, hehehe! Nak beli hunky dori, sigh, stash sampai tak muat almari, kena menjual dulu:) congrats girl

Reply | Posted on 4/26/2010 1:17:14 PM
 

rina says ...
  kalau saya... saya suka yang no. 2 tali bahu getah2 tu.

Reply | Posted on 4/26/2010 1:26:47 PM
 

ayda says ...
  sgt cantik... dua-dua pun cantik... ni yg bt saya x saba2 nak menjait ni...

Reply | Posted on 4/26/2010 1:49:41 PM
 

KI says ...
  Mai..

Yg no2 corak bebas pada skirt macam mai cakap... sangat suka!!!!!!!!!!

Reply | Posted on 4/26/2010 3:09:23 PM
 

salina says ...
  aduii...dua2 pn sy suka...ni yg x sabar2 nk order ni..

Reply | Posted on 4/26/2010 3:10:18 PM
 

lia says ...
  saya pun suka dua-dua! eee...geramnyer tgk dress+fabrik yang cantik ni..

Reply | Posted on 4/26/2010 6:25:24 PM
 

diesha says ...
  maya..lawa nya....bukan air liur je ... meleleh air mata...pon meleleh sama... :D

Reply | Posted on 4/26/2010 6:58:12 PM
 

Wan says ...
  Akusuka yg tali berkedut2 tu.. cam ne nak buat tali tu berkedut2? Ada getak ke kat dalamnye?? Eceh tanya macam lah nak buat.. hehe

Reply | Posted on 4/26/2010 7:58:52 PM
 
maya replies ...
  :) buat cam tali biasa je, cuma masukkan getah dalamnya.. dah jawab ni, kenelah buat.. :P

Reply | Posted on 4/26/2010 10:57:32 PM
 

maya says ...
  terima kasih, terima kasih semua...
buat saya semangat nak jahit lagi ni..

banyak lagi kain nak kene jahit.. pastu buleh beli kain lain lak.. :P

thanks again!! i love you all!

Reply | Posted on 4/26/2010 10:58:40 PM
 

kaezrin says ...
  adakah salah satud rnya tuh nina punyer

Reply | Posted on 4/27/2010 12:33:10 AM
 
maya replies ...
  ya betul buk! nina punya yang atas sekali tu..

Reply | Posted on 4/29/2010 11:12:37 AM
 

TTM says ...
  yu sukaaa...aiii lagi la sukaa!!

lagi lawa dari pumpkin patch!

Reply | Posted on 4/27/2010 7:46:09 AM
 

sue says ...
  cantiknya...berkenan lak

Reply | Posted on 4/27/2010 8:04:57 AM
 

Jess says ...
  aiyo maya, u really make me feel like wanna buy designer kain lar....soooooo sweet!

Reply | Posted on 4/27/2010 1:29:40 PM
 

eintan says ...
  cantik-cantik la baju...geram la dgn corak2 die..huhu

Reply | Posted on 5/11/2011 12:54:40 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server