HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Wan says ...
  aku dh tgk lovely bones, aku pun suka. tp pembunuh tu mati gitu bkn dlm keadaan menaibkan.. aiseh. Inilah kehidupan.

Reply | Posted on 4/25/2010 3:34:57 PM
 
maya replies ...
  sedih kan... mase tu dok ingat kalaulah H & geng dah ada, mesti kes tu buleh setel.. tp tu lah.. kehidupan namanya..

Reply | Posted on 4/25/2010 4:21:20 PM
 

rina says ...
  nak suruh nasrun downloadlah 2 cerita ni... tp yg the lovely bones takde seram2kan...

Reply | Posted on 4/26/2010 8:58:23 AM
 
maya replies ...
  tak seram... sedih ade.. pandai betul budak ni berlakon..

Reply | Posted on 4/26/2010 11:19:13 AM
 

Myza says ...
  The Lovely Bones...
Saya dah baca buku dulu sebelum tengok movienya.
Tu pun lepas baca review masa bloghopping.
Maya dah baca bukunya? Lagi terkesan kat jiwa. Ececeh ;p

Reply | Posted on 4/26/2010 12:33:18 PM
 
maya replies ...
  hahaha... boleh sakit jiwa..
kalau tgk movie pun cam tu rasenya... tak sanggup nak bace buku... huhuhu...

Reply | Posted on 4/26/2010 12:39:15 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server