HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

lot.my
Monday, April 19, 2010
Posted on 6:07:54 PM | 10 Comments

kawan-kawan,
kamu mahu online shop? secara free? senang dihandle?

saya tahu ramai yang nak kan? saya jumpa satu website yang sangat membantu.

lot.my

boleh setup kedai di sana. boleh upload 30 product free (kalau nak lebih kena email diorang). dan perancangannya diorang nak buat domain lain untuk premium user akan datang.

user interface pun clean & tidy & simple (saya memang suka yang simple - less is more). boleh pilih-pilih layout dan tambah background. siap ada shopping cart. senang nak manage order. boleh letak payment gateway sendiri. paypal pun boleh. bank's transfer cam biasa pun boleh.

memang senang banget lah. as simple as ABC orang putih kata. kenapa free? tu saya tak tau.

review ni tak berbayar pun. sekadar pesanan khidmat masyarakat. harap dapat membantu siapa-siapa yang mahu berbisnes.

* kalau ada sebarang soalan, boleh tanyakan pada empunya website ya. ada faqs pun. saya mungkin tak dapat nak jawab sebab saya pun tak habis explore lagi. tapi sekurang-kurangnya ianya amat mengagumkan saya.


Corat-Coret, Not So I.T., Review | 10 Comments
 

dda ly says ...
  thanks for sharing cik maya...sangat2 membantu..:)

Reply | Posted on 4/19/2010 6:49:49 PM
 

nia says ...
  tq kak maya for sharing. kak maya sangat baik hati.

Reply | Posted on 4/19/2010 10:54:18 PM
 

fadz fadzil says ...
  tqvm maya 4 sharing.. ni tgh duk xplore lot.my..

Reply | Posted on 4/20/2010 12:02:57 AM
 

ummi says ...
  salam,

ada keluar paper baru-baru ni...

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=0409&pub=utusan_malaysia&sec=Keluarga&pg=ke_05.htm&arc=hive

Reply | Posted on 4/20/2010 11:08:09 AM
 

alviana says ...
  thnx for introducing this!!! exactly what i've been looking for. thnx thnx!!

Reply | Posted on 4/20/2010 2:41:48 PM
 

nunu says ...
  sgt2 membantu lot.my ni....mudah dan best...saya salah sorang pengguna...ehehhehe....seriyesly...if nak tahu lebih lanjut boleh la ke seminar meraka...jadual ade di dlm lot.my ....:):):)

Reply | Posted on 4/22/2010 4:36:54 PM
 

nunu says ...
  kalau senang2 meh la intai2 di kedai saya... :):)

http://mybabyworld.lot.my

Reply | Posted on 4/22/2010 4:37:40 PM
 

aida says ...
  salam maya... thanx for sharing!!! saya dah lama mencari.....

Reply | Posted on 5/1/2010 12:08:49 AM
 

Suhaimi Ramly says ...
  Hi Maya, thanks for the review :)

Team lot.my welcome all comments and suggestions for us to serve you better. Just drop us a line at tanya@lot.my .

Take care,
Suhaimi Ramly @ Bal
Team lot.my

Reply | Posted on 9/25/2010 12:14:57 AM
 

azrin says ...
  setuju.. saya pun try2 je buat, tengok2 jadi hahaha..
www.lot.my memang best lah..

Reply | Posted on 9/28/2010 7:47:21 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server