HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Lucky Pin
Friday, April 09, 2010
Posted on 1:13:16 PM | 0 Comments

saya dapat lucky pin ni rabu lepas. dari siapa lagi kalau bukan zila. comel sangat kan? baik betul jiran-sebelah-tempat-kerja saya ni. posmen dia pun tangkas, pantas dan tuntas. selalu bila zila kata dah bagi pada despatch, dan-dan tu dah terpacak depan pintu.

terima kasih zila.

saya sematkan pin ni di notice board saya. nak letak kat penyangkut cam zila tu saya takde. :D

eh. notice board tu masih elok melekat kat dinding tu tau. tak jatuh pun. so, saya simpulkan, ok jer lah pakai double sided tape jer pun. cuma kene pakai banyak sikit lah kan....


Corat-Coret, Kisah Saya, Review | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server