HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

bermain kereta di sacc mall.
Thursday, April 08, 2010
Posted on 7:07:52 AM | 18 Comments

ahad lepas ke SACC mall shah alam. suka betul elman & melly bila nampak kereta-kereta ni. RM5 satu kereta untuk 10 minit (RM3 untuk 5 minit). elman & melly lagi suka kereta-kereta ni dari haiwan-haiwan yang bergerak kat shopping mall tu. yang tu, tak teringin pun diorang nak naik, sebab penakut.


yang paling seronok mestilah elman. dah janji nak belajar elok-elok, sebab papa kata nanti kalau elman dapat nombor 1, kita datang lagi. kereta kuning belakang tu comelkan? ingat nak bagi melly naik yang tu, tapi takut remotenya kacau kereta elman sebab frequency remotenya sama.


tengok gaya macam pro jer melly bawak kereta ni. sebenarnya kereta melly ni di remote control oleh papanya. mungkin lain kali boleh bagi melly bawak sendiri. tapi itu pun melly dah enjoy sangat.

seronok betul tengok diorang. saya pulak yang rasa nak bawak balik. haii.. mama dulu, kecik-kecik tak merasa ni semua.


Corat-Coret, Anak-anak Kita, Kisah Saya | 18 Comments
 

azee says ...
  btolla maya.. zaman kt dulu xmerasa sumer ni.. untung budak2 skrg kan..alahai hati..tingin jugak nak naik n hepi cam budak2 ni..hehhe..

Reply | Posted on 4/8/2010 8:15:04 AM
 
maya replies ...
  itulah... budak sekarang byk betul option... yang nak menjaga ni hah kene banyak sabar...

Reply | Posted on 4/8/2010 9:12:38 PM
 

rina says ...
  ada remote kontrol ke kete ni... senanglah sikitkan

Reply | Posted on 4/8/2010 10:21:31 AM
 
maya replies ...
  a'a.. memang senang byk... kalau tak.. jenuh nak mengejo..

Reply | Posted on 4/8/2010 9:12:59 PM
 

zu_e9 says ...
  hehe...sukanya elman n melly ye...

Reply | Posted on 4/8/2010 10:38:46 AM
 
maya replies ...
  acik zu nak join sekali ke? :D

Reply | Posted on 4/8/2010 9:13:16 PM
 

DeLLa says ...
  maya ddk mana?sacc tu boleh kata hari2 sy pegi (wah tipuuuuu...2-3kali seminggu je)..seronok nya nengok anak2..anak sy blom pandai lg naik kete tu,,mahu terjerit2 agaknya kalo bg naik..gayat1

Reply | Posted on 4/8/2010 4:50:39 PM
 
maya replies ...
  wahhh.. della memang duduk dekat area tu ke?

saya duk sg buloh... pi shah alam sebab tengok kawan kat spital. balik tu singgah sacc mall.. tapi kadang tu memang saja pi sacc mall tu pun..

Reply | Posted on 4/8/2010 9:14:34 PM
 

DeLLa replies ...
  sy mmg ddk shah alam, maya. mmg suka g sacc..kadang2 mmg lunch kat situ.pastu suka g gulatis tu ha..perabih duit.hehe

Reply | Posted on 4/14/2010 9:57:13 AM
 

knv says ...
  oh kami anak beranak pun selalu pegi SACC tu. itu ajelah mall ok sikit kat shah alam kot. dah lama2 tak pegi ni rasa rindu pulak. tsk!

:D

Reply | Posted on 4/8/2010 11:31:03 PM
 
maya replies ...
  haa kan.. orang pun tak lah padat sangat macam kat kl.. ok sket..

Reply | Posted on 4/9/2010 9:23:06 AM
 

TTM says ...
  Salam kenal *shakehands*

zaman kita dulu2 ada funfair jer kan..time tu je boleh main mende2 camni...budak2 skang mana2 pun boleh main.

rupanya kita ada minat yg sama :)

hamboii..verification hang kena buat math plak..jenuh cari calculator hehehe.

Reply | Posted on 4/9/2010 7:38:14 AM
 
maya replies ...
  salam kenal ttm,
*shakehands* :D

itulah.. funfair jer.. tu pun sekali jer kot saya pernah pegi pon.. haha.. satu lagi sarkis.. tun ade lah 2-3 kali je pegi.. takpun wayang padang... wakakaka..

eh.. minat yg mana? tengok ttm rajin masak ni.. saya ade 3 jer kot entry masak dalam banyak-banyak ni.. tu pun setakat masak cekodok... :P isk.. segan lah pulak..

a'a.. verification tu saje nak membentuk minat maths.. wakakaka...

Reply | Posted on 4/9/2010 9:26:30 AM
 

knv replies ...
  he he he he.. tak habih2 ngan shakehands heheheheh!

p/s: tumpang lalu tuan rumah :P

Reply | Posted on 4/10/2010 12:39:24 AM
 

lyein says ...
  dhia and danish pn pantang npk..baik keter/motor/binatang, mesti melalak2 nk naik..skang aku dh train derang so takde dah perangai melalak2 tu..tgk dr kejauhan je..heheheeh...kadang2 sebln sekali aku bgler main dh kalo g k4 ngan giant manjang ade mende ni kan...

Reply | Posted on 4/9/2010 8:52:07 AM
 
maya replies ...
  kekeke.. lyein, nampak sangat aku dah jarang pi k4 ke giant ke.. aku setakat pegi pasaraya best kat umah aku tu jer.. kecik je, tapi semua mende ade.. murah pun murah..

reason malas pi k4 semua tu sebab anak2 aku tak ingat dunia bila pi sana.. bukan jenis melalak tu, tapi dok main2 berkejar2an & terjerit2.. rimas betul..

ni pun, baru ni nampak kete & moto tu.. bagi can lah diorang main.. hat binatang tu memang diorang tak suka..

Reply | Posted on 4/9/2010 9:29:03 AM
 

TTM says ...
  Maya..

minat menjahit tu...hang lagi terer la... tu pasal byk entry pasal jahit :)

reti tak buat jubah kanak2 lelaki? budak2 ni dok mintak nak sedondon ngan bapaknya time terawikh nanti :) maknyer tak reti lagi nak buat. especially tang collar.

Reply | Posted on 4/9/2010 12:28:52 PM
 
maya replies ...
  pernah buat dulu-dulu-dulu kolar tu untuk ayah saya... lama tak sentuh.. haha! rasanya cuma setakat boleh je tapi tak cun pun..

kalau susah2 kan, saya punya suggestion, takyah letak kolar pun takpe... byk jubah budak tak berkolar..

Reply | Posted on 4/9/2010 1:03:12 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server