HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Clutch
Wednesday, April 07, 2010
Posted on 7:00:43 AM | 7 Comments

yang simple je saya buat.

untuk letak pampers dan sepasang baju ganti. dan disimpan di dalam bag ke mana-mana.


Made by Maya, Bag | 7 Comments
 

Zura says ...
  Comel! Foldover clutch, dalam buku Amy Karol tu ada gak lebih kurang camni mai, tapi cam biasa aku nengok je...bila ko buat neh? Lately aku weekdays memang takleh nak menjait tensen lah...weekend je pulun pastu takde pi mana2 pun hehe

Reply | Posted on 4/7/2010 9:03:00 AM
 
maya replies ...
  haha.. biasalah aku dok melilau kat amy karol punya flickr group tu lah. aku buat ni pun weekend.. siap-siap untuk entry satu minggu boleh? kekeke...

aku this week balik umah penat sungguh rasa.. tekak pun dah perit-perit nih... huhu..

Reply | Posted on 4/7/2010 9:08:32 AM
 

sharifah says ...
  maya.... cantik..... sama la kain kite.. :)

Reply | Posted on 4/8/2010 1:01:00 AM
 

zu_e9 says ...
  cantiknya...walupun ia simple...

Reply | Posted on 4/8/2010 10:37:45 AM
 

maya says ...
  mekasih kak pah & zu.. ;)

Reply | Posted on 4/9/2010 11:05:13 AM
 

a.n.i.Q.u.e says ...
  Kalau dah pro senang saja buat kan ... I tried making one and it was disastrous .... itu siap tengok buku lagi tu .....

:-)

Reply | Posted on 4/9/2010 12:48:37 PM
 

zamzamilla says ...
  hai maya, saya baru terjumpa your site hari ini. puas betul saya tengok semua barang2 dalam site you. boleh tanye tak? semua product buat sendiri ke? sudi tak jadi kawan saya? oh saya sangat berminat dengan craft2 dan sewing. sarapan pagi saya search craft site kat internet. enjoy it so much. ada yang saya dah buat. cantik dan puas hati betul. wassalam zamilla

Reply | Posted on 4/12/2010 9:51:54 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server