HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

beautiful blogger award..
Wednesday, March 31, 2010
Posted on 9:24:43 PM | 4 Comments

lama tak main award-award ni. saya dapat 2 award yang sama ni. tapi, satu ade rule, satu takde rule. kira lamsam jer lah eh?


Rule No. 1:
Thank and link the person that gave you the award

terima kasih banyak-banyak setinggi gunung, seluas lautan kepada zila aka mama daniel dan juga m-i-o aka mami ziyad yang mengiktiraf ke-beautiful-an saya. tak sangka buah cempedak menjadi nangka. (eh betul kan, award ni untuk blogger, bukan blog, kan? hahaha.. lantak. ada keperasanan di situ.)


Rule No. 2:
State 7 things about yourself

aiyoh... kadang-kadang kita lupa diri sendiri. hahaha! oklaaa...

1. baru jer register twitter. syok juga.

2. gila kain. dah tak boleh nak buat apa dah. sebab tu saya ambik upah menjahit. untuk cover kegilaan saya. adalah satu kepuasan bila dapat jahit dari kain-kain yang berlainan corak.

3. suka lagu-lagu retro. beli fm transmitter mp3 player semata-mata nak nyanyi-nyanyi dalam kereta masa ulang-alik dari ofis ke rumah. perjalanan saya jauh. sorang-sorang pulak tu. lagi-lagi kalau jam. astaghfirullah. kalau berzikir kan ke lagi bagus.

4. sangat kagum dengan konsep jodoh. ikan di laut. asam di darat. dalam kuali bertemu jua.

5. tak suka makan sayur. macammana nak ajar anak makan sayur?

6. juara acara lari ikat kaki dalam acara sukaneka baru-baru ni. kakakaka! buleh tak macam tu?

7. negeri yang saya belum pernah jejakkan kaki saya ke sana lagi adalah sabah dan sarawak. ada yang nak buat rombongan cik kiah tak? saya suka rombongan cik kiah. :) :)

huhu.. cukup jugak tujuh. berpinau nak menghabiskan. memang sungguh kering idea. (macam lah selalu banyak idea.. huahuahua)


Rule No. 3 :
Pass this award to 15 bloggers that you've discovered and think they are fantastic.

penerima award seterusnya adalah 15 pengkomen terkini yang letak link dalam komennya.
mereka adalah... drum roll by elman in the background ..

d u r a
makcik rehan
zura
aisyah
myza
aan
zu_e9
fydda
della
dda ly
suzie
diesha
aisyah helga
azie
cik ton

jangan lupa pamerkan award di blog masing-masing yer..
happy happy selalu! pis..


Corat-Coret, Tag | 4 Comments
 

diesha says ...
  haha tengok award tu..memang saya pon dah perasan habis ni ...hehe mekasehh maya kasi saya....ahaksss terharu.. anyway mmg kene cari jalanlah nak jawab soalan tu 7 lagi..hehe... lagi satu..happy baca entri maya hari ni....semangat berlumba2 datang..yuhuuu..suka suka... :D

Reply | Posted on 4/1/2010 9:43:40 AM
 

Myza says ...
  Adoi... terima kasih banyak2. Tapi cuak gak nih.
Dapat gak hari tu tapi tak terbuat lagi sebab buntu kepala nak mengarang entry berdasarkan fakta nih :p

Reply | Posted on 4/1/2010 3:01:22 PM
 

dda ly says ...
  heheee thanks maya!!nanti saye pamerkan di blog..:D teruja org bg award...yippiyeayyy...*wink*

Reply | Posted on 4/1/2010 10:25:09 PM
 

Makcik Rehan says ...
  makcik dah buat taww..hehehe

Reply | Posted on 4/2/2010 11:26:39 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 14 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server