HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Rona Pink
Friday, March 26, 2010
Posted on 7:27:18 AM | 11 Comments

warna pink dengan baby girl memang tak boleh dipisahkan. macam isi dengan kulit. kalau girl, mesti nak pink. kalau pink, mesti girl.

tak sabar nak tengok tuan punya baju pakai ni... dah lah tuan punya baju-baju ni comel sangat..

terima kasih sangat-sangat kepada tuan punya baju. harap-harap awak suka. :D


Made by Maya, Dahlia Dress, Sewing Corner | 11 Comments
 

wannur says ...
  sweet sangat!!!

Reply | Posted on 3/26/2010 9:46:27 AM
 
maya replies ...
  tq wannur!

Reply | Posted on 3/26/2010 11:29:41 PM
 

m-i-o says ...
  errr. anak sy lelaki. tp klo disuruh pilih (contohnya ada 3 bangku ikea) - kita susun bangku hijau, biru, pink dan putih -

dia ambik PINK!

harap2 ini tak memudaratkan. anggap je la dia ada ciri2 jejaka metrosexual. ekekekeke :P

Reply | Posted on 3/26/2010 10:50:35 AM
 
maya replies ...
  budak2 ni lahirnya putih suci... kita jer yg beza-bezakan warna pink untuk girl, warna biru untuk boy.. duniawi semata...

anggap je ziyad tu belum terpengaruh..

Reply | Posted on 3/26/2010 11:31:47 PM
 

Fydda says ...
  Sweet sangat..pandai betul Cik Maya ni main ngan Fabrik... I realy suka ngan kaler Pink! Red! Berkenan sesangat...Al maklum..I ade 2 orang anak pompuan...

Reply | Posted on 3/26/2010 1:26:41 PM
 
maya replies ...
  tq fydda.. :D
a'a.. saya pun suka.. sebab tu ada banyak kain pink.. haha..
tapi akhir2 ni, byk gak coklat & hijau..
musim kot..

Reply | Posted on 3/26/2010 11:33:11 PM
 

lia says ...
  wah!really2 sweet!suka sangat kaler pink dan pattern dress2 ni.cantik sangat......

Reply | Posted on 3/26/2010 2:10:06 PM
 
maya replies ...
  mekasih lia!
:D

Reply | Posted on 3/26/2010 11:33:55 PM
 

KI says ...
  Mai,

the polka dot enhances the design la.. beautiful!!

Reply | Posted on 3/27/2010 4:44:45 AM
 

NORAINI says ...
  SIS,I BERKENAN DGN BEG U BUAT.. NAK JUAL TAK? KLU TAK PUN MANA TAHU SIS BOLE BUAT SATU UNTUK I.BOLEH I BELI..SMS I KAT 0123534751 K.THANKS.

Reply | Posted on 4/2/2010 8:05:58 PM
 

NORAINI says ...
  LAGI SATU LUPE NAK TYAKAN SKIRT YANG COMEL DR KAIN IKEA TU.. MINAT TUK MY GIRL.. KECIL LAGI.. KLU DPT CAM TU SATU MESTI BEST SGT.. 0-6 MONTH PUNYA.

Reply | Posted on 4/2/2010 8:08:36 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server