HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Pink Polkadot
Sunday, March 21, 2010
Posted on 6:23:18 AM | 11 Comments

saya terima kain-kain yang saya order dari maymayshop jumaat lepas. malam tu terus cari idea nak buat apa dengan kain tu. memang nak buat top untuk melly.. tapi sebab nak siapkan malam tu jugak, kenalah cari jalan yang paling mudah.

selepas ditenung-tenung kain tu, akhirnya datanglah idea yang paling mudah tu. shirred kan saja atas dan bawah kain. cantumkan menjadi tube. dan pasangkan tali di bahu...

tada!!! siaplah sudah top pink polkadot untuk melly. pulak tu, sesuai sangat dah dengan birdie skirtnya. dan dipakai di pesta belon.


Made by Maya, Top N Bottom, Sewing Corner | 11 Comments
 

Naza says ...
  So pretty!!! Wah...my kain from maymay pun br sampi smlm. Tapi masih terkial2 pikir nak buat apa ;P
*Pakai top tu makes the model look lagi sweet lagi-lagi with the lentok pose..

Reply | Posted on 3/21/2010 7:09:04 AM
 

Wan says ...
  Mmg very the cun lah..

Reply | Posted on 3/21/2010 5:40:32 PM
 

rina says ...
  nak try buatlah...

Reply | Posted on 3/21/2010 7:06:19 PM
 

lia says ...
  wah!cantiknya kain polka dot tu...sweeeeet sgt! model pun cute jugak...

Reply | Posted on 3/21/2010 10:26:09 PM
 

maya says ...
  mekasih semua!!

Reply | Posted on 3/22/2010 9:13:38 AM
 

maymay says ...
  ah ah >_< taktersangka tangan Maya macam magic,
cepatnya dah siap, tenggok fabric macam tak cantik aje, lepas di magic oleh maya, sudah jadi kawaii sungguh.^^ may nak minta utk tampilkan di blog may , boleh kah maya ??

Reply | Posted on 3/23/2010 5:17:45 PM
 
maya replies ...
  tq may :D...
eh.. kain tu memang cantiklah... suka sangat..

boleh2.. silakan letak di blog.. tq ya..

Reply | Posted on 3/23/2010 6:25:49 PM
 

maymay says ...
  thanks Maya, nanti may buatkan link ke maymayshop ya, promote back maya pula : P

Reply | Posted on 3/23/2010 10:49:23 PM
 

maymay says ...
  Maya, mai teggok , http://maymayshop.blogspot.com/2010/03/from-lovely-maya-hand-made.html
hehe.....

Reply | Posted on 3/23/2010 11:25:39 PM
 
maya replies ...
  :D nice... i'm touch!
tq so much may!

Reply | Posted on 3/23/2010 11:30:52 PM
 

hoyoyi says ...
  wow... good one! The cute fabrics from maymay really suite your babe well ^ ^
The love of mother is great!!!

Reply | Posted on 3/24/2010 10:35:45 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server