HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

lagi sundress untuk auni damia
Thursday, March 11, 2010
Posted on 8:22:41 AM | 10 Comments

kali ni, kuning hijau pula pilihan mama auni. suka ngan corak kain ni. suka sangat sebenarnya. lagi-lagi bila dah jadi. comel je. nak tengok auni bergaya ngan baju ni pulak.. bila agaknya?

SEI ~ Dill Blossom ~ Blossom Garden


Made by Maya, Dahlia Dress, MJ | 10 Comments
 

gee says ...
  cantik! i loike lah~

Reply | Posted on 3/11/2010 9:10:07 AM
 
maya replies ...
  tq gee! design baju mek memang comel2... ni ikut baju dia lah ni..

Reply | Posted on 3/11/2010 10:56:26 AM
 

suzie says ...
  alangkah comelnya..
berapa harganya maya?

Reply | Posted on 3/11/2010 9:35:46 AM
 
maya replies ...
  tgk panjang mana lah.. sbb kain tu yg mahal.. upah i ciput jer..

Reply | Posted on 3/11/2010 10:55:56 AM
 

jannah says ...
  maya..kalau buat dress macam ni, kita selalu sangat fail nak sambung tali kat bahu tu. kalau buat mesti ke tepi sangat sampai terlondeh...macam mana ekk

Reply | Posted on 3/11/2010 9:52:37 AM
 
maya replies ...
  jannah,
cuba try jahit kedalam sikit?
baju cam ni, tali ke dalam pun takpe.. jd takle selalu jatuh..

Reply | Posted on 3/11/2010 10:58:09 AM
 

rina says ...
  penantian suatu penyiksaan...

Reply | Posted on 3/11/2010 10:25:27 AM
 
maya replies ...
  dan sabar itu separuh daripada iman..
:)

Reply | Posted on 3/11/2010 10:58:55 AM
 

azee says ...
  maya, jahitan kecik kat bhgn atas tu pakai roll hem foot ke..kemas bangat!

Reply | Posted on 3/15/2010 8:35:12 AM
 
maya replies ...
  a'ah.. betul.. 10 markah!

Reply | Posted on 3/15/2010 12:55:26 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server