HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Blog Survey
Monday, March 08, 2010
Posted on 9:22:01 AM | 4 Comments

mahu thumbdrive atau external hardisk percuma?

saya dapat mesej di bawah dari entry sebelum ni. survey adalah berkenaan dengan kriteria penting untuk blog yang berkualiti. bagus ni, untuk masa depan blog.. :D

-----------------------

zu says:

Salam Sis Maya & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

-----------------------


Corat-Coret, Pesanan Khidmat Masyarakat | 4 Comments
 

m-i-o says ...
  sy suka pilih yg nilainya lebih mahal. atau mana yg lebih sy perlukan.

Reply | Posted on 3/8/2010 12:06:14 PM
 

m-i-o says ...
  eh, ini tanya pendapat nak pilih mana satu antara dua ke atau maya nk tolong promote survey. kehkehkeh! sorry, sy salah jawab. maafkan kami! :P

Reply | Posted on 3/8/2010 12:09:36 PM
 
maya replies ...
  hehehe.. speed reader sungguh ni..
no problemo..
saya just pomot jer..

anyway.. i have both.. tapi external hdisk tu share ngan husband.. sbb bukan nak bawak sana sini hari2 pun.. tapi thubdrive, memang sentiasa ada dlm handbag.. huhu.. macamlah hari2 guna.. cuma kot2 lah nak guna.. saya sentiasa ada.. tara!!!

Reply | Posted on 3/8/2010 12:16:16 PM
 

meandbaby says ...
  mai..

tq for the link..hopefuly ada yang bertuah...
dalam hati memang berharap...hehe...
sebab budget for IT things dah ciput..
banyak sangat membeli...

nway...
ni link yg seshuai utk ko cari idea...
aku tau ko suka butang...
aku sgt suka hasil kat sini...
http://zealousinstyle.blogspot.com

Reply | Posted on 3/9/2010 9:19:53 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server