HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Tuhan, sabarkan hatiku
Friday, March 05, 2010
Posted on 4:34:45 PM | 11 Comments

...Kau tabahkanlah hatiku..


Corat-Coret, Wishlist | 11 Comments
 

natasha says ...
  haha..kain baru lagi ke maya? sabo...

Reply | Posted on 3/5/2010 6:22:44 PM
 

NureL@NC says ...
  Waahh...so beautifulll...sabarkan hatiku jua...hehe

Reply | Posted on 3/5/2010 6:49:52 PM
 

fathiah says ...
  suspen je kak baca title tu..ingat ada ape la...kalau tgk kain2 tu..mmg kena sabar sungguh tu kak..dugaan namanya..hehe

Reply | Posted on 3/5/2010 7:57:31 PM
 

maya says ...
  huhuhu...
memang tak tahan kan..
nak nangis rasanya menahan napsu..
sabir.. sabir...

Reply | Posted on 3/5/2010 9:39:51 PM
 

ummi izah says ...
  fuh suspen...rupanya pasal kain hehehe sabar2 ...sama2 kita sabar

Reply | Posted on 3/5/2010 10:02:09 PM
 

diesha says ...
  oh ya...saya pon kene sabar juga..sebab saya dah tau kemana nak labur duit saya lepas ni haaaa...siaplah....kain2 ni pulak menarik duit saya..hehe....

Reply | Posted on 3/5/2010 11:40:26 PM
 

rina says ...
  aku nak start meroyan gak ler... giler meraung dah aku tgk ni

Reply | Posted on 3/6/2010 8:41:24 AM
 

sellynna says ...
  rembat je.. hahahah (sambil tumbuh tanduk atas pala..)

Reply | Posted on 3/6/2010 11:24:26 AM
 

ayu says ...
  memang suspenlah..
hihi..memang nak gila tgk kain ni.
sabor2 :)

Reply | Posted on 3/6/2010 5:50:34 PM
 

fyda says ...
  Nak bli kain code M24..brape semeter?

Reply | Posted on 3/16/2010 2:31:50 PM
 
maya replies ...
  click kat gambar tu.. akan pergi ke kedainya..

Reply | Posted on 3/16/2010 4:00:44 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server