HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

fabrics to let go
Wednesday, March 03, 2010
Posted on 11:11:39 AM | 14 Comments

- SOLD -

untuk yang baru mula nak belajar menjahit tu, saya ada banyak kain-kain poly-cotton yang dah bertahun saya simpan dan tak diguna-guna akibat kerambangan mata saya dulu (dan sekarang juga). saya beli kain-kain ni mula-mula dulu, masa tak confident nak potong kain (tapi beli gile banyak - confirm sebab takut salah banyak, ada backup lagi). sekarang ni saya nak let go sebab nak kosongkan kotak-kotak kain saya (untuk diisi kain baru :P)

kain-kain ni saya beli dalam RM2.50 - RM3.80 semeter. ukuran untuk semua adalah dalam 20m. boleh lah kalau nak dijadikan bahan ujikaji. tak risau kalau salah gunting atau salah jahit atau salah ukuran.

harga: RM10 (untuk semua sekali - obviously for shipping je kan)
kalau interested, buleh emailkan kepada saya: my7710@yahoo.com

siapa cepat dia dapat!


Made by Maya, Stash | 14 Comments
 

natasha says ...
  saya dah email

Reply | Posted on 3/3/2010 12:02:25 PM
 
maya replies ...
  dah terima. thanks natasha!

Reply | Posted on 3/3/2010 12:06:24 PM
 

shafri says ...
  kain2 tu dah abis ke?...

Reply | Posted on 3/3/2010 12:15:43 PM
 
maya replies ...
  a'ah sudah habis.

Reply | Posted on 3/3/2010 1:06:02 PM
 

natasha says ...
  :) sama2...

Reply | Posted on 3/3/2010 12:19:57 PM
 

mizzy n says ...
  hobi kita sama la kak, mengumpul kain. saya pun ada sebakul kain hasil menziarahi kamdar suatu tika dulu.

Reply | Posted on 3/3/2010 12:43:54 PM
 
maya replies ...
  itulah.. dari tersimpan takde buat apekan.. elok gak bg pada yg berkenan..

Reply | Posted on 3/3/2010 1:06:36 PM
 

Rodzila says ...
  Alaa.....
Dah abis....!
Terlambat...waa waa waa
Orang suker ngan kain otomen tu...!
FRUST =(

Reply | Posted on 3/3/2010 1:45:42 PM
 

sellynna says ...
  ala da abis.. jual la lagi.. jual la kain corak untuk bdk lelaki pulak.. susah la nak carik sekarang kt sini.. asik bunga2.. love.. bear2.. sian anak laki kita.. nak buatkan suar belang2 pon belang2 kaler merah/pink je yg ade.. hehhe..

Reply | Posted on 3/3/2010 5:27:28 PM
 

diesha says ...
  alaaaaaaaaaaaaa... :(

Reply | Posted on 3/3/2010 10:58:39 PM
 

diesha says ...
  hehe nak tambah..maya kalau ade kasik tau kita ehh heheee aci takk..

Reply | Posted on 3/3/2010 11:56:38 PM
 

zu_e9 says ...
  alaaa...terlambatla plak..huhuhu... :(

Reply | Posted on 3/4/2010 8:42:04 AM
 

linda says ...
  salam.
mmm...off topic la sikit ya. maaf, nak tanya, kain2 yang cantik yang dok guna sekarang tu maya beli kat mana ya? saya tengok berkenan sungguh baju2 comel tu. teringin nak buat kat anak saudara

Reply | Posted on 3/4/2010 1:36:15 PM
 
maya replies ...
  banyak tempat. kalau rajin baca kat sini

Reply | Posted on 3/4/2010 1:40:44 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 14 + 2 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server