HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

model handbag - coach
Tuesday, February 23, 2010
Posted on 8:45:47 AM | 4 Comments

hahaha! tajuk sangat coach..

picture credit to zila

selalu tu jadi model pada baju sendiri jer kan. kali ni kene jadi model bag auntie zila pulak. haha.. layan...

baju adalah sangat lama. ada di entry ini. tapi design macam ni memang tahan lama. pulak, masa mula buat tu agak labuh untuk melly. tambah lagi ketinggian melly yang agak tak berapa tinggi walaupun umur dah dekat 3 tahun kan.

musim-musim panas macam sekarang ni memang sangat sesuai baju ni dipakai.


Corat-Coret, Anak-anak Kita, Dahlia Dress | 4 Comments
 

aku_tulip says ...
  wahhh...gambar ni bole di kira sgt sempurna.....sbb model tu cute la dan mengenakan beg yg cantik

Reply | Posted on 2/23/2010 10:46:35 AM
 
maya replies ...
  hehe. tq. tapi beg zila tu memang comel betul. tapi... harga tangkai je dah 50. gulp!

Reply | Posted on 2/23/2010 11:15:04 PM
 

m-i-o says ...
  wow! melly memang ada bakatlah jadi supermodel. cheeky! :P

kecik2 ni buleh aje pulun pakai baju nampak ketiak. dh besar nanti - errrr....payah sikit ah :P

Reply | Posted on 2/23/2010 5:22:13 PM
 
maya replies ...
  :D tq.

a'a.. masa ni lah nak seksi-meksi pun. dah sekolah nanti dah kene start belajar pakai elok-elok.

Reply | Posted on 2/23/2010 11:16:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 8 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server