HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Online Catalog
Monday, February 22, 2010
Posted on 9:39:35 PM | 10 Comments

http://estore.zilakasim.com/

ini estore kepunyaan zila. banyak lagi sebenarnya barang dia. macam-macam sewing tools dia ada dan kebanyakannya memang saya tak pernah nampak dan yang tak terfikir pun ada. bila nampak depan mata, memang macam nak semua rasanya.


http://www.zilakasim.com/

ini blognya pulak untuk catatan hari-hari. kira satu pakej blog dan estore. peminat pink ni.


http://lovemelots.crazyartzone.com/

yang ini pulak, LoveMeLots, tak lain dan tak bukan mestilah zura punya. tengok saja fabrik yang ada, macam nak gila dibuatnya. zura adalah partner terbaru saya di crazyartzone.com online catalog. seronok bila ada partner ni. nampak hidup sikit kedai saya tu. dan ya, sudah disematkan dengan logo terbaru. yay!

tq banyak-banyak buat zila & zura!


Web Design, Web Site, Not So I.T. | 10 Comments
 

zilakasim says ...
  maya.... kawan2 semua suka blog tu... cute pink... kikiki

Reply | Posted on 2/23/2010 9:32:42 AM
 

Zura says ...
  Thanks mai, the best partner I could ask for. Thanks for your expertise, nampak lah tersusun sket kedai ku itew :D

Reply | Posted on 2/23/2010 5:47:39 PM
 

ayu says ...
  Salam, kalau nak mtk maya buatkan blog dan estore cam kak zila punya berapa ye? Nanti emel ayu ye :)

Reply | Posted on 2/28/2010 10:33:19 PM
 

ayu says ...
  salah emel tadi.. :)

Reply | Posted on 2/28/2010 10:34:14 PM
 

SekociNorlie says ...
  thank maya fr all the tips and tutorial..

Reply | Posted on 3/24/2010 8:13:50 PM
 

Cik Ton says ...
  Salam,
Boleh ke kalau nak upah maya utk buat e store macam yang maya tunjukkan ini?

Reply | Posted on 3/28/2010 6:45:17 PM
 

KakAzzah says ...
  As-Salam Maya...boleh emel akak semula tak? interested nak mintak tolong Maya buat design baru online store we all......please ctc back ya?

Reply | Posted on 2/15/2011 5:47:43 PM
 

hanin says ...
  cam berminat dgn kaler catalog by maya. boleh email hanin cmne nak oder catalog tu. thanx.

Reply | Posted on 5/16/2011 11:34:30 AM
 

hanin says ...
  hye maya, hanin berminat nak dapatkan khidmat buat online catalogue. harap dpt maya emailkan maklumat ye. tq

Reply | Posted on 7/12/2011 9:21:46 PM
 

Susan says ...
  Interested on your online catalogue, may I get the details and price. Thanks!

Reply | Posted on 10/3/2011 10:14:41 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server