HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Karnival WOW Putrajaya 2010
Sunday, February 21, 2010
Posted on 10:15:54 PM | 20 Comments

bertempat di tapak pasar tani percint 2 putrajaya.

hasil quilt zila.

wrislet yang comel-comel dari zura & angah.

siapa agaknya belakang zura tu?

zura & angah yang bertungkus-lumus.

deretan baju kurung.

klfm yang menjadi raja lawak pada kedua-dua hari.
betul-betul di depan gerai. memang sangat terhibur.


Corat-Coret, Craftzone | 20 Comments
 

sharifah says ...
  best nyer maya...

borong sakan tak ?


kalau dekat ... bole pi kan

Reply | Posted on 2/21/2010 11:43:53 PM
 
maya replies ...
  haha.. takde borong apa pun.. dok melepek je kat booth sendiri.. haha

Reply | Posted on 2/22/2010 11:14:21 AM
 

Zura says ...
  hahaha...ada gak gambar aku menyorok di belakang tabir kepanasan :p...uik gambar cik maya takde pulak? seronok lah mai booth ni, tapi memang panassss....sampai demam den ni huhu

Reply | Posted on 2/22/2010 5:46:20 AM
 
maya replies ...
  dah org tukang amik gambar memenag selalu kes takde gambar camtu.. hahaha... a'ah memang sgt panas.. sib baik ade kipas dalam tu.. & sib baik gak byk quilt yg zila gantung.. kalau tak... laaaaaaaagik panas kan..

Reply | Posted on 2/22/2010 11:15:38 AM
 

aku_tulip says ...
  maya..tima kasih sudi kongsi gambar..mcm bes kan..jauh sgt saya nk pergi

Reply | Posted on 2/22/2010 7:54:06 AM
 
maya replies ...
  a'a memang best.,.. ni first experience.. byk yg boleh diperbaiki lagi.. hahaha

Reply | Posted on 2/22/2010 11:16:20 AM
 

diesha says ...
  waaa...meriahnyaa baranggg...sure orgramai kat situ lagi meriah...bestnyaaaa kalau dapat pegi....leh kenal2...cemana sambutan yer......

Reply | Posted on 2/22/2010 9:19:30 AM
 
maya replies ...
  orang memang ramai.. lagi2 yg dok tgk telatah dj2 yg suka buli orang tu.. haha.. tapi best sbb diorang suka pomot barang kitorang... kakkaa... nak senyum je balik teringat gelagat diorang ni..

Reply | Posted on 2/22/2010 11:17:33 AM
 

faridah says ...
  sayang tak datang pada hari pertama..kalau tak leh jumpa semua..hehehe

Reply | Posted on 2/22/2010 10:26:56 AM
 
maya replies ...
  oh takpe.. ade rezki nanti kita jumpa lagi...

Reply | Posted on 2/22/2010 11:17:59 AM
 

neeza says ...
  kenapa tak war-war kan (ke dah ckp but i tak prasan).. kalo tau bole pigi..

Reply | Posted on 2/22/2010 10:55:21 AM
 
maya replies ...
  alahai neeza.. nnt ade rezeki kita jumpa.. ada cakap kat fb & craftzone (tru fb badge)..

mungkin neeza tak perasan kot.. yg ni pon last minute.. preparation pun proper..

takpe.. next event (kalau ada insyaallah) kita promot abis2 yer...

Reply | Posted on 2/22/2010 11:19:49 AM
 

faridah says ...
  Maya..ambik ja mana gambar yg maya nak..hehehe...ituhari baju polka dot purple itu alicia tersangatlah berkenan sama ngan mama dia...favourite kaler alicia pink and purple....tapi kecik tak jadi beli..hehehehe kalau tak rembat dua ituhari...hahaha

Reply | Posted on 2/22/2010 12:32:54 PM
 
maya replies ...
  mekasih.. dah amik gambar dah.. seronok tengok dah ada album booth.. baru nampak aktiviti kan.. hehe..
tq fida! a'a.. baju yg tu kecik sket.. alicia dah besar.. :D

Reply | Posted on 2/22/2010 1:20:26 PM
 

zila says ...
  camner la saya bleh terlepas nih.. ruginyer.... huhu...

Reply | Posted on 2/22/2010 3:12:56 PM
 
maya replies ...
  boleh datang next time.. :D

Reply | Posted on 2/22/2010 9:57:41 PM
 

tety says ...
  huhu melepas nk g WOW, igt nk g seken day, tp kena keja laks... huhuhu rugiss....

Reply | Posted on 2/22/2010 3:58:00 PM
 
maya replies ...
  ler.. keje ke tety... takpe.. next time buleh pegi.. diorang buat wow ni tiap2 tahun..

Reply | Posted on 2/22/2010 9:59:17 PM
 

lovelywa says ...
  alamakkk ruginye tak pegi karnival wow aritu..klau tak, leh belikan..takpe lahh next time..

ni just cadangan lah ekk..uols nk bukak booth setiap selalu n jumaat pun leh gak pe kat pasar tani putrajaya tuh..still di tempat yg sama kat karnival aritu..tp klau nk mohon tatau plak kat mane..heheh

Reply | Posted on 3/5/2010 11:36:41 AM
 

etomyam says ...
  jom sekalil agi ke Putrajaya : The 2nd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2010 akan diadakan pada 18 hingga 20 Mac 2010 ..info di http://myjazmanie.com/2010/latest-event-the-2nd-putrajaya-international-hot-air-balloon-fiesta-2010/

Reply | Posted on 3/8/2010 11:34:46 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server