HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

polka dot dress been featured!
Friday, February 19, 2010
Posted on 9:34:38 PM | 8 Comments

yay!
i'm so excited and honored by this surprise when the polka dot dress in my previous entry been featured by kinderkouture.

Jeannine is actually one of my inspiration ever!

thank you Jeannine!

wah! tiba-tiba cakap orang putih pulak.


Corat-Coret, Review, Dahlia Dress | 8 Comments
 

Joely says ...
  cantik2 la dress yg kak maya buat..corak fabric pon sgt cantik...comell...

Reply | Posted on 2/19/2010 11:21:29 PM
 

d u r a says ...
  congrats maya!
memang dress tu sangat CUTE.
polkadot yg sgt ceria :)

Reply | Posted on 2/20/2010 8:42:42 AM
 

ryena says ...
  kak maya..cntik dress tuh.. nak tny la mcmana nak dptkan ukuran utk budak 3-6 bulan? main agak2 ker?

Reply | Posted on 2/21/2010 1:36:42 PM
 

Zura says ...
  hehe...aku nampak semalam tru flickr, congrats! memang comey la mai tengok live lagi comey ;)

Reply | Posted on 2/21/2010 5:19:45 PM
 

maz says ...
  maya..sweet nyerr DRESS , fabric tu maya beli kat mana?



Reply | Posted on 2/22/2010 4:01:41 PM
 

maya says ...
  tq ladies...

ryena, untuk dapatkan ukuran, paling senang, ikut ukuran baju yg dah siap & boleh dipakai..

maz, fabric tu cotton yng dibeli di bandung.

Reply | Posted on 2/22/2010 9:57:12 PM
 

m-i-o says ...
  kadang2 bila tengok kain ni, tak sangka bila dah jadi baju nmpk sgt outstanding.

patutlah mak sy selalu cakap,

"ni dh jadi baju nanti lawa"

tp sy masih tak reti nak pilih macam mana. kadang2 tengok kain bukan main lawa. tp bila baju siap, nampak biasa2 aje. huhu.

Reply | Posted on 2/23/2010 5:26:48 PM
 
maya replies ...
  mungkin mak awak sudah nampak masa depan, selepas baju tu siap.. haha.. ok. main-main. suami saya selalu kata pilihan kain saya huduh. tapi bila dah siap, dia akan kata eh, cantik pulak. macam tu lah selalunya sampai saya pilih saje baju pada patung. dah nampak lawa ke tidak.

tapi lawa tu subjektif. tak lawa pada kita, lawa di mata orang lain. lawa pada mata kita, huduh kata orang lain...

jadi pilih je ikut rasa sendiri.

Reply | Posted on 2/23/2010 11:14:03 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server