HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Ottobre Sew-Along by Zura (January)
Thursday, February 18, 2010
Posted on 12:41:54 PM | 4 Comments

suka lagi.
kali ni sebab di-review oleh Zura dalam entry Ottobre Sew-Along - Three Way Dress

sambil-sambil tengok hasil dress dari kawan-kawan lain. macam-macam warna, corak dan fashion pun ada.

thanks zura! lain kali buat lagi yer..


Made by Maya, Sew Along, Review | 4 Comments
 

Zura says ...
  thanks sudi join mai! pasni nak wat lagi tp not ottobre la wat lain pulak hehe ...bagi la cadangan ko nak sewalong apa meh aku organize :D

Reply | Posted on 2/19/2010 6:37:44 AM
 

maya says ...
  zura.. buat sewalong apron atau sarung kotak tisue boleh?

Reply | Posted on 2/19/2010 1:05:00 PM
 

zu_e9 says ...
  hehehe..k.zura setuju la dgn cadangan k.maya ni..
lehla zue pun join jd rajin nk wat apron @ sarung kotak tisu tu,..hehehe..tui x k.maya?
br ade semangat kan..bila ramai2 pakat buat..hehe

Reply | Posted on 2/23/2010 12:29:28 PM
 

maya says ...
  eh eh.. mana zura ni hilang pulak...

itulah syok bila buat sama-sama.. baru datang semangat bila tengok orang lain punya, sendiri pun nak.

Reply | Posted on 2/23/2010 11:19:11 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server