HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

tiba-tiba terasa macam seorang pelukis.
Thursday, February 11, 2010
Posted on 8:24:03 AM | 16 Comments

... walaupun macam budak tadika saja gayanya..

motif?

haha!


Corat-Coret, Lukisan, My Garden | 16 Comments
 

rina says ...
  cantik... ko lukis n kaler pakai apa ni...

Reply | Posted on 2/11/2010 9:44:59 AM
 
maya replies ...
  oh ya? hehehhe... tq tq..
aku lukis pakai ball pen (masa meeting huahuahua).. pastu amik gambar pakai compact camera.. pastu ditouch up macam tutorial jaja untuk putihkan kertas... pastu kaler pakai potoshop... lumayan kan..

Reply | Posted on 2/11/2010 9:54:48 AM
 

d u r a says ...
  cantik.
tak nampak pon macam lukisan budak tadika.
tp kalo nak jugak perkataan tadika -->macam cikgu tadika, boleh tak?

Reply | Posted on 2/11/2010 10:06:43 AM
 
maya replies ...
  hahaha... tak rasa saya punya kesabaran yg hebat utk jd cikgu tadika...

Reply | Posted on 2/11/2010 4:56:43 PM
 

Tini says ...
  Cantikk..kalo tengok separtuh ke bawah tu macam agak2 pokok pisang..tp ada bunga punya version..hihihi..

Reply | Posted on 2/11/2010 12:02:52 PM
 
maya replies ...
  kekeke... ade macam pokok pisang eh batang dia tuh... gambar bunga camni memang selalu yg saya buat dari dulu2 zaman sekolah lagi... sebabnya saya tak reti lukis muka... lukis bunga cam ni pun jadi lah...

Reply | Posted on 2/11/2010 4:58:05 PM
 

Tini says ...
  *separuh

Reply | Posted on 2/11/2010 12:03:20 PM
 
maya replies ...
  noted ;)

Reply | Posted on 2/11/2010 4:59:16 PM
 

ct as says ...
  chanteq...kalu wat kad pun cantik...

Reply | Posted on 2/11/2010 12:04:43 PM
 
maya replies ...
  buat kad? teringat cerita 500 days of summer... keje dia buat ayat kat kad... mcam cool je bunyi keje dia.. hehehe..

Reply | Posted on 2/11/2010 4:59:00 PM
 

sellynna says ...
  ler, pakai ball pen ke? tak nampak cam ball pen pon.. cam graphic jek.. terer nih.. heheh

Reply | Posted on 2/11/2010 5:17:36 PM
 
maya replies ...
  yep. saya tak pandai nak control line guna mouse pun.. kaler buleh lah :D

Reply | Posted on 2/11/2010 5:25:29 PM
 

sue says ...
  Tu pun cantik kak..janji ianya hasil tangan kita sendiri.. Tapi siyes kak..cantik

Reply | Posted on 2/11/2010 5:39:48 PM
 
maya replies ...
  terima kasih. terima kasih.

Reply | Posted on 2/11/2010 11:43:31 PM
 

nadiah says ...
  cantik r pokok tu...

LG 1

Reply | Posted on 2/12/2010 8:20:34 AM
 

iamja says ...
  kagum aku melihatnya... cun dan sangat comey.

Reply | Posted on 2/12/2010 5:43:42 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server