HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Google Buzz
Wednesday, February 10, 2010
Posted on 1:13:20 PM | 4 Comments

... ah sudah! google buzz pulak!

kalau sekarang kita sibuk-sibuk dengan facebook dan twitter (saya takde twitter pun), lepas ni boleh buat-buat sibuk dengan buzz pulak. hrrmm....



Corat-Coret, Not So I.T., Review | 4 Comments
 

rina says ...
  itulah smlm launchingkan... aku pn x bertweet tweet...

Reply | Posted on 2/10/2010 1:50:59 PM
 
maya replies ...
  errmm... tapi rasanya tak sehebat facebook kot.. sbb ni khas untuk google user je.. kene ade account gmail.. errmm.. tapi ade satu lagi google wave.. tapi x launch2 pun lagi..

tapi tak taulah akan datang...

Reply | Posted on 2/10/2010 5:47:35 PM
 

iamja says ...
  AKu ada tweet tweet tapi mcm malas nak guna sbb tak ramai gang kat situ. Ke cemana function dia.. hahahha.

Reply | Posted on 2/10/2010 4:31:03 PM
 
maya replies ...
  betul.. kalau tak ramai geng memang tak jadi.. sbb syok bila ramai2 serbu tu lah...

tapi ramai gak yg tak suka mende2 camni sbb makin lama org makin takde privacy.. dunia berubah bah...

Reply | Posted on 2/10/2010 5:48:53 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server