HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

elman dan papa
Monday, February 08, 2010
Posted on 4:18:39 PM | 6 Comments

... ala-ala danny and daddy gitu.

satu hari tu, elman kunci pintu bilik dari dalam. papa suruh buka.

elman kata, "papa cakap dulu, abang bukak pintu ni. kalau tak bukak nanti papa tak bagi coklat." hahaha.. tak pasal-pasal je ada perangkap coklat. tiba-tiba papa kena janji bagi coklat. padahal takde cerita pasal coklat pun sebelum tu.

satu hari yang lain, papa singgah di kedai accessory kereta. elman tanya, "papa nak beli apa?".

papa pun jawab. "nak beli amplifier." papa pun ke kedai dan kami tinggal di kereta.

balik dari kedai, elman tanya, "ada tak papa?"

"takde." jawab papa.

"ha. bagus pun. papa jangan la beli api. nanti terbakar kereta. "

"ini bukan fire yang f-i-r-e tu. ini amplifier. eja dia f-i-e-r. bukan api."

"ooooohhh...."


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 6 Comments
 

sellynna says ...
  heheh bape umur elman ni? da mcm anak bujang kita je.. anak bujang kita kalu tgk danny & daddy mesti dia tiru bapak danny tu joget.. comey betul..

psst:.. gambo dress yg kwn kita jahit tu kita da post kt blog.. thnks sbb jd inspirasi utk kwn kita & kita jugak..

Reply | Posted on 2/8/2010 5:13:50 PM
 
maya replies ...
  elman 6 tahun.. dulu dia sukalah danny & daddy tu.. makin besar ni, dah makin dilupakan... lagi suka cartoon network.. hmmm...

dah tengok gambo2 tu.. cantik dua2 tu.. nape kawan awak tak buat blog pulak?

Reply | Posted on 2/8/2010 8:34:51 PM
 

sellynna says ...
  dia malas katanya.. tu yg bila mintak gambar anak dia nak masuk dlm blog kita, cepat2 dia bagi.. skang dia tgh sibuk buat baju kurung & baju tido utk anak dia lak.. sbenarnya dia pon zero knowledge psl menjahit ni mcm kita.. kita ni pun tak start2 buat dress budak lagi.. mcm nak amik anak dia buat anak angkat je (anak angkat tuk buat dress heheh)..

Reply | Posted on 2/9/2010 9:10:05 AM
 
maya replies ...
  haha.. amik2.. untung budak tu banyak baju cantik2 nanti... anak saya takmo amik jd anak angkat gak ke? hihi

Reply | Posted on 2/9/2010 1:15:18 PM
 

m-i-o says ...
  adoi! lawak betul la elman ni :P

boleh tak kalau next time papa cakap,

coklat takleh makan, nanti usus berkulat.

ok, tak kelakar. haha.

Reply | Posted on 2/9/2010 12:48:07 PM
 
maya replies ...
  hmm... dah rasa gigi sakit pun tak heran lagi... inikan pulak usus berkulat..

usus tu ape? tak nampak pun? kulat tu macammana? dia hidup kat mana? kenapa berkulat? takde pun kulat?

Reply | Posted on 2/9/2010 1:14:37 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server