HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

jom jahit by tinihani
Wednesday, February 03, 2010
Posted on 9:15:15 AM | 2 Comments

suka tengok hasil gaun-gaun yang berjaya disiapkan bersempena jom jahit untuk bulan januari di blog hani..

macam-macam kaler. macam-macam corak. macam-macam gaya.

betullah orang kata, walaupun basenya sama, dan patternnya pun sama, kadang-kadang hasilnya buleh jadi lain. depends pada orang yang membuatnya. macam, air tangan jugalah kiranya. :D

terima kasih hani. saya sangat seronok join benda-benda cam ni. sekurang-kurangnya tahu lah apa nak buat dengan kain-kain yang ada tu.. dan bila tengok orang lain start buat, kita pun terpanggil nak buat. tak semena-mena mood pun datang. hmmmm.... lepas ni apa pulak ya?


Made by Maya, Sew Along, Review | 2 Comments
 

tinihani says ...
  tu la maya, seronok bila tgk hasilnya yg terkumpul dah berjaya dibuat. next project dah ada.. nanti saya up kan.. heheh bagi feel dulu yg dress ni :)

Reply | Posted on 2/3/2010 10:45:17 AM
 
maya replies ...
  oo.. haha.. takpe2.. feeling2 dulu yer..

Reply | Posted on 2/3/2010 10:39:55 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server