HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Apple iPad
Tuesday, February 02, 2010
Posted on 7:52:21 PM | 4 Comments

ya. saya mahu ini untuk hadiah harijadi saya. terasa sangat cool okeh.
(buleh click sini kalau nak tengok apa yang cool ya.)

boleh kan, abang? wah! tiba-tiba tukar tune, kenalah sebut abang kan..

nota kaki:
walhal birthday saya jauh lagi ya amat. biasalah.. buffer kena ada, supaya dapat apa yang dihajati.
kan abang? (sekali lagi)


Corat-Coret, Wishlist, Not So I.T. | 4 Comments
 

meandbaby says ...
  mai...walaupun saya bukannya it savvy sgt tapi keinginan kita sama...saya pun tgh berangan nakkan benda yg sama...
satu lagi yg saya tgh aim...nak org hadiahkan kat saya....ebook..(saya rasa itula namanya)..ala...external HD yg terabyte tu....baca betul-betul..nak org hadiahkan..hehehe...hope roomate saya memahami...sebagaimana roomate mai memahami...
best kan...
meh kita sama-sama berdoa...amin!

Reply | Posted on 2/2/2010 11:43:27 PM
 
maya replies ...
  eh.. awak nak ebook ke, external hd sebenarnya ni? roommate saya ni, selalu tu memang ler paham, tapi selalu gak ler buat2 tak paham...

ok. kalau nak ebook yg dinamakan kindle tu, baik lagi yg ni sebab harga lebih kurang je, buleh ber-ebook juga dan yg penting yg ni dah dikira hampir ke notebook.. sebab tu saya suka yg ni.. yg penting mahu internet 24 jam. dan screen cantik. tapi belum jual pon kat malaysia lagi sekarang ni.. :P

takpe, kalau tunggu sikit masa lagi, for the 2nd generation may be, mesti dah buleh setaraf ngan notebook rasanya.. dapat lepas birthday pun i tak kisah... hehehe

Reply | Posted on 2/3/2010 12:31:49 AM
 

misa says ...
  hahaha.. ok gak kenen ni ngan hubby..

yg saya duk kene tailor mannequin.. sungguh tak senunuh kan!

Reply | Posted on 2/8/2010 5:38:26 PM
 
maya replies ...
  hihi..
meniquin pun best kan.. tgh pk nak baut sendiri (wah tinggi cita2) tapi bila pk punya pk punya pk, model dah ada sorang tu... biar jer lah dia jd meniquin.. sbb saiz memang kene ikut dia pun.. :D

Reply | Posted on 2/8/2010 8:31:35 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server