HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

batuk-batuk
Friday, January 22, 2010
Posted on 2:43:11 PM | 4 Comments

.. apelah hari ni tajuk tak best saja...

yerlah.. kan kata roda tu bulat. kadang di atas. kadang di bawah. perkara-perkara tak best ni lah yang buatkan roda tu sentiasa berpusing. kalau asek kat atas je, bila masa pulak nak pusing kan? cerita pasal pusing kan, lamaaaa dah tak naik buaian pusing yang kat genting tu kan... ehehehe

hari ni saya minum bergelen-gelen air, untuk hilangkan rasa gatal ditekak ni dan dengan harapan semuga batuk saya cepat hilang bila minum banyak-banyak, batuk itu boleh dibawa oleh air yang keluar. hasilnya, adalah... kulit halus mulus putih bersinar yang saya dapat... hahahahaha...

bukan pun. bukan tu.

hasilnya adalah saya perlu ke bilik air setiap 10 minit. penat okeh. dan tak seronok sebab bilik air jauh.

gatal tekak ni. kalau boleh nak batuk kuat-kuat sekali kasi hilang gatal.

dan kepala pun ada sikit denyut-denyut.

dan kerja pun.. ada kerja baru yang perlukan otak berfikir ligat-ligat.


Corat-Coret, Kisah Saya | 4 Comments
 

nadiah says ...
  salam sis,kat sini xde tempat luahan hati,
saya selalu dtg blog sis ni,best sangat,banyak cerita n pelajaran,selalu gak klik2kan nuff,kali ni dapat cimb n milo...
klik nuff saya kalau boleh ya...

Reply | Posted on 1/22/2010 3:11:44 PM
 

mizzyn says ...
  nuff saya ada 20 sen je kak, haha.

Reply | Posted on 1/22/2010 6:12:28 PM
 

diesha says ...
 
.Isi umah saya pon dalam mood tak sihat....musim ke apa yer..harap batuk maya tak melarat yer...sbb sapa nak hapdet entri baru nanti kalau maya tak sihat....hehehe...

nota : klik nuff saya juga...haha...

Reply | Posted on 1/22/2010 8:16:21 PM
 

maya says ...
  errrmmm...

kenapa yer entry kali ni jadi entry nuffnang?

Reply | Posted on 1/22/2010 8:26:34 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server