HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

kaezrin says ...
  Maya..dasat jugak kes kena langgar moto nih..hopefully sume ok yeah!

Reply | Posted on 1/22/2010 9:37:30 AM
 
maya replies ...
  aku ok.. but, ya hopefully yg lain2 (baca: kereta.. errr... dan suamiku jua haha) pun ok... tq elin..

Reply | Posted on 1/22/2010 11:22:13 AM
 

rina says ...
  sedihkan kalu kereta yg kita bwk kena cium or kita cium orang...

Reply | Posted on 1/22/2010 9:50:02 AM
 
maya replies ...
  aaa.... bile dengar je bunyi dentum tu.. terus... aisehh...
sib baik dia ke depan tanya cemana & minta maaf.. kalau tak confirm kene sumpah.. haha..

Reply | Posted on 1/22/2010 11:23:19 AM
 

AZIE says ...
  Sian Maya...tp tuhla..benda2 camni bukan kita pinta kan....nama pun eksiden. Janji Maya x pape...setakat calar balar blh sembur cat balik hehehe...nyawa yg utama..

Reply | Posted on 1/22/2010 10:14:21 AM
 
maya replies ...
  itulah.. betul betul.. nama pun eksiden.. kot bukan nyawa kita pun, trauma gak kan... sikit2 takpe lah.. kot tebolah bumper tu ku tuntut lah jugak..

Reply | Posted on 1/22/2010 11:26:16 AM
 

Zura says ...
  Ko ok my fren? Uih aku memang gerun dengar citer eksiden ni.....take care mai!

Reply | Posted on 1/22/2010 12:53:14 PM
 
maya replies ...
  i'm ok.. tq zura..
takde ape2 yg menggerunkan pun sebenarnya sebab dia tertonyoh sikit jer.. asal tak keluar darah, i'm ok.. :D

Reply | Posted on 1/22/2010 2:51:30 PM
 

sue says ...
  Uuuuu..sib baik tak pape..tapi teruk jg ler montot keta tu...Memang serem kalau jem teruk ni...

Reply | Posted on 1/22/2010 1:05:26 PM
 
maya replies ...
  kan kan.. dah ler jem teruk.. motor pulak suka2 hati mak nenek kan nak cilok sana-sini... selalu yang takut memang bukan kete, sebab kete bawak slow time jem.. yg bawak laju tu moto..

Reply | Posted on 1/22/2010 2:52:40 PM
 

Wan says ...
  Janji kamus elamat maya.. takpe kereta V itu boleh diupgrade kepada C ke.. W ke.. kan kan kan..

Reply | Posted on 1/22/2010 3:46:46 PM
 
maya replies ...
  oppocott... sayang tau v tuuuu.... tak terpk nak tukau dia lagi...

Reply | Posted on 1/22/2010 3:49:54 PM
 

m-i-o says ...
  wow! tak sangka impak sedemikian dapat dihasilkan oleh seekor motor. sib baik tak apa2.

ingatkan motor tu yg terpelanting. nampaknya dia ada ilmu kebal. haha :P

tercalar montot kereta, tercalar lagi hati pemandu kereta dibuatnya. huhu :(

Reply | Posted on 1/22/2010 5:27:57 PM
 
maya replies ...
  uih.. jangan ler sampai terpelanting... susah lepas tu.. jem pun makin teruk..

tapi sebenarnya, saya pelik juga sbb saya tak kisahkan sangat pun pasal tu.. mungkin sebab ade benda lain yg saya kisahkan kot..

Reply | Posted on 1/23/2010 6:24:37 PM
 

nidji says ...
  hmm.. hope maya lodge report. nowadays, org yg langgar pon bley saman org yg kene langgar.

Reply | Posted on 1/26/2010 9:55:22 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server