HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

CraftZone MY Market 2010
Wednesday, January 20, 2010
Posted on 11:52:51 AM | 9 Comments

Craftzone Malaysia akan menganjurkan pasar kraftangan indie pada April 2010. Untuk maklumat lanjut sila ke http://craftzone-my.blogspot.com/.

Ini adalah yang pertama untuk Craftzone MY dan semua pembuat kraftangan adalah dijemput untuk ikut serta. Nak share-share booth pun ok.


Corat-Coret, Craftzone | 9 Comments
 

kui says ...
  biar betul 2009? heheheheheh

Reply | Posted on 1/20/2010 1:35:53 PM
 
maya replies ...
  hahaha... masih x biasa dgn tahun baru. tq!

Reply | Posted on 1/20/2010 1:41:59 PM
 

rina says ...
  aku nk jual kain2 perca aku... butang2... labuci2... felt2... riben2... boleh ke.

Reply | Posted on 1/20/2010 2:27:58 PM
 
maya replies ...
  eerr.. kalau bace kat situ, handmade only lah yang... buat jadi kraft dululah.. pastu jual

Reply | Posted on 1/20/2010 2:30:03 PM
 

mai okinokiyo says ...
  nak join...tpnye details mcmna yer?kene email jek la eh? thanks!

Reply | Posted on 1/21/2010 4:26:42 PM
 
maya replies ...
  a'a.. jgn lupa email.. setakat ni masih dalam perbincangan lagi & nak tengok response macammana baru proceed dengan details yg lain (sewa, exact date & place etc etc)...

thanks mai!

Reply | Posted on 1/21/2010 4:29:58 PM
 

BabyInc says ...
  I dah email and dont forget to let me know about the details nanti ya..

Reply | Posted on 1/25/2010 12:26:23 PM
 
maya replies ...
  ok tq babyinc... zura will reply you in a short while..

thanks for your interest... :)

Reply | Posted on 1/25/2010 1:26:26 PM
 

wani says ...
  huhuuuu...minat sgt .tpi sayang sekali ku tidak berkesempatan karena ku takpunya ruang,karena ku bz dgn kerjaaaa...uwaaawaaaa

Reply | Posted on 1/26/2010 1:32:22 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server