HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

gee says ...
  mmg best! adalah sgt teringin nk duduk bandwagon itu. tp sbb masa pegi last year time ade bnyk family day so fully booked. merasa la duk umah kg. oh oh melly sgt pandai posing dan comellll buat gaya gitu (pic 2nd last). rasa mau buat usul utk buat kunjungan balas ke ER sbb terlior nk mkn kt ikan bakar telok.
ekceli kan dulu arwah uwan aku duk kt kg sg raya (nearby kg telok) tu. tp skang kg halaman dh jadi ldg? kambing.. ampon maya terlebih sudah komen ku...

Reply | Posted on 1/18/2010 9:16:03 PM
 
maya replies ...
  oh sebenarnya kan gee, kami ingat nak amik kampung house sbb atas air, tp fully booked pulak, makanya dok wagon.. jom gee kita pegi ramai2 mesti meriah giler... yg pasal ikan bakar telok tu, tau pun lepas tanya 3-4 org staff kat er... mase dok kat tiara last year tak tau pun... oh dekat ngan umah uwan gee eh?...

xpe gee, komen panjang2 adalah dialu-alukan....

Reply | Posted on 1/18/2010 9:47:52 PM
 

wannur says ...
  wauuuuuwuuuuuu..cantiknye tempat ni...teruja plak bc crita maya ni..aishhhh..kumpul duit p sini lak nanti...hehehe

Reply | Posted on 1/19/2010 12:18:03 AM
 
maya replies ...
  a'a cantik.. macam2 ada.. pegi ramai lagi best.

Reply | Posted on 1/19/2010 9:35:07 AM
 

misa says ...
  salam..

maya, mcm best jer! ada website ke.. leh kasik link...?
tq vm...


Reply | Posted on 1/19/2010 9:01:52 AM
 
maya replies ...
  salam misa.. misa search je kat google ada banyak review pasal tempat ni.. yg ni website dia http://www.eagleranch.com.my/

Reply | Posted on 1/19/2010 9:36:11 AM
 

som says ...
  Waaa bestnya. Selalu p PD, tapi tak pernah terpk nak ke situ.. sbb dia mcm tersorok dan nampak dari luar mcm tak best...

Reply | Posted on 1/19/2010 10:37:58 AM
 
maya replies ...
  a'a.. macam ke dalam sikit.. tapi tak jauh pun..

Reply | Posted on 1/19/2010 1:24:26 PM
 

iena says ...
  Maya,
Nampak best giler tempat nie yer? Teruja rasanyer nak pergi bercuti di sana bila tenggok n3 maya nie. Kena arrange utk gi cuti-cuti malaysian ngan family nie.

Terima kasih yer maya bagi link tu

Reply | Posted on 1/19/2010 12:35:37 PM
 
maya replies ...
  kalau pegi jgn lupa makan kat kg telok.. kene keluar sket lah.. tapi berbaloi2...

Reply | Posted on 1/19/2010 1:24:59 PM
 

lyein says ...
  saya teruja melihat gambar2 awak sehingga saya pn rasa nk ke sana..nnt i koling2 u okeehh??? nk tanye details gituhh

Reply | Posted on 1/19/2010 4:09:00 PM
 
maya replies ...
  boleh2 lyein.. kat fb ade lagi banyak gambar kalau nak tengok.. hehe..

Reply | Posted on 1/19/2010 4:31:43 PM
 

lyein says ...
  nk masuk 2 minggu aku tak bkk FB...hwaaaa...bz ler kunun...

Reply | Posted on 1/19/2010 5:07:52 PM
 
maya replies ...
  cayalah! bravo! bravo!

Reply | Posted on 1/19/2010 11:14:28 PM
 

nurul haryani says ...
  cm best jew..hrge tok 1mlm brpe ye???

Reply | Posted on 12/18/2013 3:21:51 PM
 
maya replies ...
  haha.. dah tak ingat lah.. dah lama sangat.. :D

Reply | Posted on 12/18/2013 4:18:06 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server