HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

bias tape maker
Monday, January 11, 2010
Posted on 1:13:11 PM | 15 Comments

tahu tak apa yang saya masih tak ada sampai sekarang dan saya mahu sangat sekarang ni?

bias tape maker.

kesian giler kan? bias tape maker pun tak ada.

malasnya nak pegi cari kat kedai.

ada sapa-sapa nak tolong belikan. tak?

:P


Made by Maya, Wishlist, Tools | 15 Comments
 

rina says ...
  menatang apa tu... nk tanya pacik gugellah kejap

Reply | Posted on 1/11/2010 2:24:39 PM
 
maya replies ...
  haha.. dah tau kan..

Reply | Posted on 1/11/2010 9:53:10 PM
 

Rodzila says ...
  Hi Pn. Maya,
Saya pun takde jugak mende alah tu..hehehe
Teringin jugak di hati ni...
Cuba pn. tanya pn. Zila Kassim..
Kat blog dia http://www.coretanseni.blogspot.com ada ri tu..
ada 3 size..
Tanya la eh.. :))

Reply | Posted on 1/11/2010 3:09:23 PM
 
maya replies ...
  salam rodzila..
thanks.. tak perasan lak saya pasal kak zila jual bias tape maker gak... saya dah cakap ngan dia... esok dapat kot.. tq sekali lagi!

Reply | Posted on 1/11/2010 9:54:13 PM
 

Rodzila replies ...
  Salam Pn. Maya..
Waa..sonok la nak dapat bias tape maker tu eh..?
Nanti nak beli jugak la...
hehehe...
selamat ber bias!!

Reply | Posted on 1/12/2010 11:00:11 PM
 

Zura says ...
  mai, kalau time gaji aku terpacak kat craftworld tu boleh tolong belikan untuk ko hehe...ko nak saiz apa? tp gaji lambat lagi nih huhu....

Reply | Posted on 1/11/2010 4:52:34 PM
 
maya replies ...
  tq tq tq... baik tul hati kawan aku ni..
aku dah order ngan kak zila.. esok tgk.. :D

Reply | Posted on 1/11/2010 9:54:51 PM
 

arni says ...
  ha ha sama lah kita.. nak tumpang beli juga lah.. hehe

Reply | Posted on 1/11/2010 5:11:25 PM
 
maya replies ...
  nak ke? saya dah ordr.. kalau arni nak try order ngan kak zila.. kak sheila ni pun ade nampaknya.. :D :D

Reply | Posted on 1/11/2010 9:56:00 PM
 

Sheila says ...
  Ni nak saiz yang no berapa? Akak ada no. 18 = 18mm, nak??? Tak pakai pun, tapi dah buka.

Reply | Posted on 1/11/2010 8:27:19 PM
 
maya replies ...
  sori kak sheila lambat update... td saya dah tanya kak zila.. no 18 tu, saiz setengah inci eh?

Reply | Posted on 1/11/2010 9:57:01 PM
 

Sheila replies ...
  no.18 tu lebih sikit dari 1/2"... ooo... kalau dah beli tak pe, sebab akak punya bukan untuk dijual... nak bagi je... ada sapa2 nak???

Reply | Posted on 1/11/2010 10:30:44 PM
 

maya replies ...
  wahhh!!! kalau macam tu saya nak lah.. :P

Reply | Posted on 1/11/2010 11:31:57 PM
 

arni replies ...
  kak shiela... NAK NAK NAK... (dengan x malunyer haku ni).. sori yer tuan rumah

Reply | Posted on 1/12/2010 9:29:38 PM
 

natasha says ...
  kak sheila....saya nak! hehe

Reply | Posted on 1/12/2010 1:44:47 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server