HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

wall of love
Sunday, January 10, 2010
Posted on 12:18:58 PM | 9 Comments

ini ler yang saya kata susah sangat tu. padahal tak ler nampak susah pun. nampak jer lah tak susah.. tapi susah jugak lah untuk saya. tapi nak jugak yang macam ni punya pasal, buat jer lah.

next project belum start pun lagi. ingat nak buat guna mesin lah pulak. tak larat dah nak jahit atas line tu satu per satu. kalau tengok frame kat atas tu pun, nampak ler ada yang saya tak buat deco antara dua kain tu... huhu.. semangat tak berapa kuat. huhu..

tu pun tengok ler.. belum hang lagi pun sebab nak kene tunggu tukang drill.. mungkin kene tunggu tiga-tiga siap dulu kot. takut tukang drill marah lak kene buat banyak kali nanti.


Made by Maya, Wall Deco | 9 Comments
 

erin says ...
  Nice Maya...I did something like that also but using papers instead of fabrics...

Reply | Posted on 1/10/2010 1:12:56 PM
 

fawa says ...
  cantikla....i sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Reply | Posted on 1/10/2010 1:30:51 PM
 

Maryaaa says ...
  comelnyaaaa

Reply | Posted on 1/10/2010 2:17:12 PM
 

sue says ...
  Waa..cantikkkkk..ni bleh buat bisnes ni kak....

Reply | Posted on 1/10/2010 6:00:50 PM
 

Sheila says ...
  Cantik.... nak satu (dengan muka tak malunya mintak... ngeee)....
Tak sabar nak tunggu yang #3 pulak..

Reply | Posted on 1/10/2010 6:38:21 PM
 

maya says ...
  thanks all for the lovely comment..

saya masih belum start untuk yg satu lagi.
harap-harap lebih baik...

terima kasih, sekali lagi...

Reply | Posted on 1/10/2010 7:59:41 PM
 

kaezrin says ...
  maya aku nk satuuuuu

Reply | Posted on 1/11/2010 9:36:43 AM
 
maya replies ...
  eh elin.... ko betul2 nak ke ni (kalau aku jual hehehhe)? aku buleh je nak let go.. aku buleh buat yg lain pulak (sbb tak tahu nanti hasilnya cemana)....

Reply | Posted on 1/11/2010 9:46:50 AM
 

azie mylt says ...
  maya... cun bangat.. teringat kat similar cross stitch chart in my collection, camni gaks.. teruja nak buat satu laa..

Reply | Posted on 1/11/2010 10:14:36 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server