HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

hari-hari paracetamol
Sunday, January 03, 2010
Posted on 8:36:22 PM | 12 Comments

saya sedang melalui hari-hari paracetamol saya sejak 3 hari lepas. tak lah teruk sangat. tapi, untuk maintain buat itu ini, saya telan juga lah. tidak ler asek terbaring dan tidur saja kan.. haha.. nampaknya permulaan tahun baru yang kurang baik. kesian. harap-harap hari-hari selebihnya lebih baik.

saya belum sambung lagi projek patchwork quilt saya tu. biasalah cuti panjang ni.. (panjanglah sangat. padahal 4 hari je :P) memang tak duduk kat rumah. balik kampung saja pun. tapi saya dah start projek baru yang lebih simple.

esok dah start sekolah. elman dah masuk ke kelas 6 tahun. perlu lebih kosentrasi. perlu lebih disiplin. harap-harap boleh tidur lebih awal. boleh buat homework awal. harap-harap saya pun boleh sampai rumah awal semasa hari kerja.


Corat-Coret, Kisah Saya | 12 Comments
 

yati says ...
  jgn dok ajar sgt telan parcetamol tu maya..x elok utk badan...cuba minum 100+ plak...pastu rehat cukup-cukup..if xjalan jugak,gi ler jumpa doktor yer sahabatku :-)

Reply | Posted on 1/3/2010 11:19:14 PM
 
maya replies ...
  terima kasih atas kekonsenan mu itu ya sahabatku... tapikan, 100+ buleh hilangkan sakit belakang & sakit kepala gak ke? itulah masalahku.. hari2 rase nak demam.. tp badan x panas pun.. & takle sampai xleh bangun.. jumpe doc pun, paracetamol gak yg dibagi.. takpun ponstant..

Reply | Posted on 1/3/2010 11:58:27 PM
 

yati says ...
  alahai sahabatku..kesiannya ko....insyaallah 100+ boleh ilangkan sakit kepala (for me la) but sakit belakang xtau plak...tampal koyok la fren..hehehehe

Reply | Posted on 1/4/2010 7:16:15 AM
 
maya replies ...
  heh he... nanti nak kene cari 100+ lah..

Reply | Posted on 1/4/2010 2:23:05 PM
 

aku_tulip says ...
  la siannya awak.....ponstant pon kureng elok juga...melly nk dapat adik kot, hehehe...apa˛ mudah˛ cepat sembuh...nanti bole sambung buat patchwork semula....

Reply | Posted on 1/4/2010 10:11:40 AM
 
maya replies ...
  tapi tu lah.. sbb nak kene guna jugak badan ni, makan ler ubat.. kalau tak memang tak larat... yg pasal melly nak dapat adik tu, err... takde kot..

Reply | Posted on 1/4/2010 2:25:56 PM
 

Zura says ...
  ada sorang lagi kot mai? hehe..moga cepat sembut..rehat bebanyak k..

Reply | Posted on 1/4/2010 11:56:36 AM
 
maya replies ...
  no no no.. ade perisai.. baek punya.. haha..

Reply | Posted on 1/4/2010 2:26:22 PM
 

rafidah ahmad says ...
  harap sembuh cepat....100+ pun ok kalau try.....

Reply | Posted on 1/4/2010 2:15:52 PM
 
maya replies ...
  nanti saya cari.. thanks all untuk doa kalian...
:D :D

Reply | Posted on 1/4/2010 2:27:39 PM
 

deemumtaz says ...
  arni pun selalu togok 100+ kalau keletihan. satu lagi arni minum susu ALPHA LIPID. lemah badan, cepat letih, susah tido, sembelit, sakit pinggang, selalu pening semua dah pulih lepas amal susu ni. cubalah manalah tau kalau berkeksan utk MAYA. and paracetamol tu mmg ada side effect kalau selalu amal. Just ambil if benar2 perlu je ok. take care.

Reply | Posted on 1/4/2010 5:21:53 PM
 

maya says ...
  thanks all for your concern.. :D
i love you all..

muah muah!

saya dah sihat hari ni...

Reply | Posted on 1/4/2010 6:53:09 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server