HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

garden spells
Sunday, December 27, 2009
Posted on 8:31:05 AM | 0 Comments

... buku yang sedang dibaca sekarang

saya jarang-jarang baca buku. nak mulakan baca buku ni pun ambik masa 3 bulan selepas dibeli, selepas terbaca review-review menarik. buku dibeli di kinokuniya online.

dan selepas seminggu saya baca, masih belum habis juga. ada separuh lagi. memang dari dulu sampailah sekarang, saya bukan pembaca laju (baca: fast reader). sama saja sama ada buku bahasa melayu, atau bahasa inggeris lagi-lagilah. sebab saya memang membaca pun dah ambik masa yang lama. lepas tu pulak suka ulang-ulang.

tapi cerita dari buku ni memang best. sesuai dengan kehendak saya. ceritanya simple. yang macam fairy-tale. ada magic. tak complicated. tapi tetap terkenang-kenang (walaupun belum habis baca).


Corat-Coret, Fiction, Review | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server