HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

gila riben
Thursday, December 24, 2009
Posted on 6:36:37 PM | 17 Comments

katalah apa saja. memang saya tengah gila riben.
walaupun masih belum pasti arah tuju riben-riben tu.

berhasilkah? musnahkah? berangankah? masih belum tahu.
kerana malaikat tahu belum mahu memberitahu.

nota kaki:
riben-riben di beli dari JajaKraf dan ErinRizz.
dua-dua pun sampai hari ni. bijak. bijak.


Made by Maya, Ribbon, Stash | 17 Comments
 

hanis says ...
  huhu berkenan nya. cute!

Reply | Posted on 12/24/2009 7:00:17 PM
 
maya replies ...
  pilih! pilih!

Reply | Posted on 12/26/2009 8:18:33 PM
 

erin says ...
  Wah....memang banyak you borong ribbon Maya...Looking forward to see what will you do with these ribbons. Anyway, thanks for purchasing ribbons from me...hehehe...

Happy Crafting...

Reply | Posted on 12/25/2009 7:52:02 AM
 
maya replies ...
  itulah tak tau nak buat ape lagi. comel sangat.. sayang nak guna pu iya..

Reply | Posted on 12/26/2009 8:19:28 PM
 

maklang says ...
  salam Maya, hari ni sepagi maklang browse blog Maya..Almaklum, lama tak masuk..kebizian teramat...

suka tengok hasil craft yang comel2 dan of coz si Amily dan Elman yang comel2 jugak...:)

Reply | Posted on 12/25/2009 8:06:52 AM
 
maya replies ...
  mekasih mak lang sudi ronda-ronda.. :D

Reply | Posted on 12/26/2009 8:19:59 PM
 

fawa says ...
  oh maya...kamu sudah gila riben...saya pulak mabuk butang... asai nampak kedai barang2 kraf/bunga...masuk .ronda. terjah..kelebek butang...baru ni balik k.kangsar...sama..macam mau borong aja...sib baik p peneng n kedah tak sempat...kalau tak...jadi HANTU BUTANG kot...

Reply | Posted on 12/25/2009 3:45:30 PM
 
maya replies ...
  oh fawa... saya dulu gila butang gak.. lepas dapat 2 longgok terus senyap sebab tak tau nak buat ape dah lepas tu... hahahha..

Reply | Posted on 12/26/2009 8:23:41 PM
 

iamja says ...
  betul... cantik riben2 tuh... cute.

Reply | Posted on 12/26/2009 4:02:07 AM
 
maya replies ...
  kan ja.. tu yg tak tahan tu..

Reply | Posted on 12/26/2009 8:23:58 PM
 

salina says ...
  lumrah la mai...kita azam mesti ada..tunai x tau bila...lg pun kita kan nafsu 99..hikksss...

Reply | Posted on 12/26/2009 8:26:57 AM
 
maya replies ...
  muahahaha...
betul betul...

Reply | Posted on 12/26/2009 8:24:27 PM
 

khairuncrfat says ...
  waaaaaa...best..saya pun kalau masuk kedai2 craft mesti tgk riben2 yang cun..rasa nak beli semua je..tapi bila fikir cam membazir..tak jadi nk beli..

Reply | Posted on 12/26/2009 10:03:41 AM
 
maya replies ...
  hihi.. itulah.. kalau ikut hati mau angkut dengan kedai-kedai sekali..

Reply | Posted on 12/26/2009 8:25:03 PM
 

yana says ...
  i nk tnya la..kt mana u beli reben ni?

Reply | Posted on 1/30/2011 1:39:59 PM
 

nisa says ...
  mana u beli riben2 ni..cantik..boleh bgtau kat mn u beli

Reply | Posted on 6/22/2011 10:39:41 AM
 

nisa says ...
  nti email kat i,kat mn u buy riben2 tu...cantik...

Reply | Posted on 6/22/2011 10:40:34 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server