Monday, December 21, 2009
Posted on 10:51:18 PM |
1 Comments
...sesi berangan. walaupun dah tau selalunya bukan saya yang terpilih..
oh! rasa sekejap je saya tak online, (ada juga curi-curi online pakai phone, tapi malas betul nak menaip guna phone) tapi rasanya banyak perkara nak kena catch up.

nampak tak kain yang menggiurkan ni? nak tengok lagi banyak? sila pegi ke entry ni. entry yang kami-kami semua merayu-rayu supaya sidia jadikan give-away, dan sekarang hajat itu sudah tercapai. itulah salah satu contoh dream comes true (yang baik-baik).. tapi idak ler dia bagi semua yang ada dalam entry tu.. dia bagi yang seperti gambar di atas laa... "tokey balak pun boleh bancrupt kalau cam tu", kata zura.. saya agak jer lah zura cakap cam tu. hehe..
kain yang first tu, saya nampak macam sesuai jer kalau buat layered skirt ropol-ropol untuk melly. adoiii.. sudah terbayang-bayang ni. yang kedua dan yang kelima pulak macam sesuai untuk dijadikan dress polos. untuk yang ketiga & keempat.. saya nak combine jadikan apron. saya tak pernah buat apron pun, tapi nampak cam sesuai... eh.. baru teringat.. ade sedikit macam apron zura dalam blog dia belah tepi kiri tu..
ok. jangan malu jangan segan nak join. komen dah banyak kat entry dia. around the world, you know.. tiap kali masuk mesti komen dah bertambah.
kamu jangan risau tentang apa yang saya tulis sebelum ini, tentang dia adalah kawan sekelas saya yang dah lama terputus hubungan, sebab pengadilan adalah sama rata walaupun saya harap-harap ada berat sebelah pada status kawan dia tu. haha! no way, kata zura. tak patut.. tak patut..
ok. gud luck everybody!

Corat-Coret, Giveaways, ~ The Craft Links |
1 Comments












