HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

stash swap ~ the outcome
Wednesday, December 16, 2009
Posted on 9:16:10 PM | 8 Comments

hari ni dapat hasil stash swap dari Alynn. sukanya..

macam-macam alynn bagi. ada pin cushion (of coz), ada pin bunga-bunga comel, ada kad.

siap bercross-stitch lagi. dah nama pun CrossStitch World kan..


ada juga pin holder (kan? namanya pin holder, betul kan?)


inilah dia pin bunga-bunga comel yang saya kata tadi.

terima kasih alynn..


nota kaki: saya je yang lurus bendul, betul-betul bagi pin cushion je. sorry yer kak azie.


Made by Maya, Games, Pin Cushion | 8 Comments
 

aimila says ...
  bertuah badan cik maya kita nih...suma nyer cntik2. rajin betol dak alynn tu kan...cntik..mmg cntik. sy pon tompang suker...

Reply | Posted on 12/16/2009 9:47:52 PM
 
maya replies ...
  kan.. sangat kemas jahitannya dan sangat cantik hasilnya.. :D

Reply | Posted on 12/17/2009 11:20:16 AM
 

TiniHani says ...
  hehe cutenya pincushion tu colorful habiss... tgh tunggu yg lain update.. lurus bendul ye maya.. takpe.. buukan salah pon ahakss

Reply | Posted on 12/17/2009 10:12:43 AM
 
maya replies ...
  hehehe.. hani..
itulah kan... kekekek.. malu pun ade..

Reply | Posted on 12/17/2009 11:21:49 AM
 

Mak Mencah says ...
  sangat cantek lah.
kalau saya, betul2 bagi kusyenlah.
kusyen duduk!

Reply | Posted on 12/17/2009 1:02:52 PM
 
maya replies ...
  kakakaka..
saya ingat ape laa dok merepek kusyen... rupenye sbb pin cushion.. hmm.. rase lembab pulak...

Reply | Posted on 12/17/2009 1:07:43 PM
 

Alynn says ...
  As-salam Maya..

Lega awak suka pincushion yg x seberapa tu. Ignored je la ekkk kekurangan yg ada kat situ.. hehehehee.. sy ni budok baru belajar.

By the way, yg felt tu nama nya Needlebook (bak kata omputih la). Tp fungsinya sama gak la, utk cucuk2 pin ke, jarum ke..

Reply | Posted on 12/17/2009 1:28:52 PM
 
maya replies ...
  sukaaaa sangat..
mekasih alynn..

Reply | Posted on 12/17/2009 4:53:44 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server