HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Pillow Pin Cushion
Friday, December 04, 2009
Posted on 6:56:59 PM | 6 Comments

ini ler pin cushion yang sempat saya siapkan hari ni. diperbuat dari kain-kain dan riben yang saya dapat dari Fawa sempena stash-swap hari tu.

harap-harap Azie suka. tak suka pun, buat-buatlah suka.. haha.. eh! bila nak hantar ni?

seram pulak rasanya bila bace komen Azie tu tau. takut tak jadi macam diharapkan. haha.. :P

Rujukan tentang pincushion:
http://www.wardi.dk/
http://paperstringcloth.blogspot.com/
http://softiescentral.typepad.com/

Glamorous Pincushion Swap
Pincushion Challenge
Pincushion For You
Pretty Little Pincushions
The Very Easy Pincushion

banyak entry saya buat hari ni. kata cuti. :P


Made by Maya, Pin Cushion, Games | 6 Comments
 

diesha says ...
  maya..mintak izin ekk nak letak link2 ni kat blog sha..wat reference...

♫♪♫♪..saya budak baru belajar...♫♪♫♪ qe..qe..qe

Reply | Posted on 12/4/2009 11:09:35 PM
 
maya replies ...
  eh.. sila.. sila..
bukan saya punya pun.. :P

Reply | Posted on 12/4/2009 11:22:38 PM
 

azie mylt says ...
  maya.. maya.. maya... i suka sangat laaa this going to be my pincushion.... cantik laa, wallaa, bestnyer.. bestnyer.. x sabar nak terima.. tq maya, wahhh gumbiranya sy di pagi hari...

Reply | Posted on 12/7/2009 9:12:27 AM
 
maya replies ...
  tq kak azie sbb belum dapat pun dah suke... hehehe...

Reply | Posted on 12/7/2009 3:19:29 PM
 

yus says ...
  oohh..

maya, after reading this post, baru le boleh pk ape camne nak cocok pin2 daku..
ahaks..

gile weng kpala otak ku..
benda senang pun takleh nak pikir sendiri..

ups...sorry dear.i always been your SR >_<

Reply | Posted on 12/10/2009 10:52:34 PM
 
maya replies ...
  ahahaha.. saya pun dulu tak tau juga....

Reply | Posted on 12/10/2009 11:53:52 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server