HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Senyum Amily Senyum
Friday, December 04, 2009
Posted on 11:18:19 AM | 13 Comments

Mau tak senyum kalau dapat bag yang cun-cun mencairkan hati dari Alicewonders. Sudah mestinya senyum sampai ke telinga. Nak tambah lagi senyum, isikan beg tu dengan fotobuk dari Photobook Malaysia. Berganda senyuman tu jadinya. Percayalah. Lagi bagus kalau boleh siap bersinar macam senyuman Amily ketika menggendong Lily ni.

Nama: Dahlia Amily
DOB: 11 Aug 2007

Macam pernahku lihat senyuman manis comel lemak berkrim Amily ni yer. Tapi di mana ya? Kata R bukan nama sebenar di dalam hati. Ok. Jawapannya ada di sini.

Haha.. Saja saya letak balik gambar ni demi menghiburkan hati yang akhir-akhir ni rasa sungguh berat. Sungguh tahu. Tengok saja senyuman Amily terus diri sendiri pun nak senyum. Ringan terus hati yang berat. Cair terus hati yang beku. Lagi-lagi bila teringatkan Amily yang melompat-lompat gembira bila tengok saya sampai depan pintu. Tak sabar nak sampai rumah rasanya.

Sebab Amily suka sangat senyum, saya nak masukkan Amily dalam pertandingan bayi comel tersenyum comel anjuran MomBloggersPlanet (ini bulan terakhir untuk pertandingan sepanjang tahun, tahu? tapi takpe, saya pun baru nak try kali ni).

Saya selongkar entry lama untuk cari gambar ni sebab rasanya inilah gambar senyuman Amily yang paling menusuk jantung sampai ke kalbu paling dalam yang saya ada. Fuh! Nasib baik kejadian sinaran senyuman berkilau Amily ni adalah pada bulan Mac. Bukan bulan Nov tahun lepas. Kalau tak, melepas peluang nak dapat bag Alicewonders dan Photobook Malaysia yang diidam-idamkan tu.


Corat-Coret, Pesanan Khidmat Masyarakat, Anak-anak Kita | 13 Comments
 

Jiji says ...
  Hye there, i bloghopping ni , jenguk dari Mombloggers planet!!

*salam-salam*

Reply | Posted on 12/4/2009 12:10:12 PM
 
maya replies ...
  hi Jiji,
tq for dropping by.. salam.. :D

Reply | Posted on 12/4/2009 2:15:25 PM
 

wan says ...
  snyuman amily tu..memang menusuk kalbu!!

Reply | Posted on 12/4/2009 2:07:24 PM
 
maya replies ...
  :D
harap2 buleh ler menang..

Reply | Posted on 12/4/2009 2:15:48 PM
 

MR says ...
  Iskk
Kalaula kena kelik-kelik untuk pilih pemenang, kompom Makcik dah kelik 18 kali.

[wah, masih berdengung dgn kontroversi kelik-kelik!]

Reply | Posted on 12/4/2009 3:17:00 PM
 
maya replies ...
  wah...
mekasih mekasih..

Reply | Posted on 12/4/2009 10:10:41 PM
 

papakeechee says ...
  alooo saya melompat dari mombloggersplanet ...

ur blog and daughter are both so sweet =)

Reply | Posted on 12/7/2009 9:46:03 AM
 
maya replies ...
  thanks papakeechee,
you & your son pun sangat comel...
good luck yer!

Reply | Posted on 12/7/2009 3:16:21 PM
 

nidji says ...
  macam muka mama dia...

Reply | Posted on 12/7/2009 12:55:46 PM
 
maya replies ...
  eh.. tau ke?

Reply | Posted on 12/7/2009 3:16:45 PM
 

nidji says ...
  tau...

Reply | Posted on 12/14/2009 5:20:11 PM
 
maya replies ...
  aiseh.. misteri sungguh ler tu..

Reply | Posted on 12/14/2009 5:37:19 PM
 

nidji says ...
  kalo misteri, lagi panjang .................................

Reply | Posted on 12/15/2009 12:28:50 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server