HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Petrosains, KLCC
Saturday, November 21, 2009
Posted on 11:07:06 PM | 5 Comments

tepat pukul 7:00 pagi, kami dah start bergerak dari rumah. destinasi pertama ke restoren taqwa di sungai buloh. kene isi minyak dulu pagi-pagi ni. elman & amily bukan selalu kene bangun pagi-pagi cam ni. tapi sebab dah cakap nak ke klcc, ok je dua-dua. mood dua-dua pun tengah tip-top!


KLCC


lepas makan, hantar mak & abah pegi taklimat kat wangsa maju. sebelum 8:30 dah sampai. kemudian, kami pun ke klcc.



belum start engine


sebelum pukul 9 dah sampai klcc. round taman klcc dulu. seronok betul elman & amily dapat tanah lapang untuk berlari-lari, melompat-lompat. nasib baik je tak terjun. elman dulu pernah lah sekali ke sini, masa kecik-kecik. amily, ni ler first time dia.



rangka


sebenarnya kami nak ke petrosains. 9:30 kami ke sana, dah ramai rombongan sekolah. sesak juga dengan budak-budak.



CSI katanya


amily ngan elman suka jer. cuma takut part gelap-gelap & dinasour. amily lah paling takut. haha..



magnet

besar juga rupanya petrosains tu. lama juga ambik masa nak habiskan. pukul 12 baru keluar, ambik mak & abah dan ke alpha angle. makan, dan balik...


Corat-Coret, Anak-anak Kita, Kisah Saya | 5 Comments
 

fazya says ...
  wahh gi klcc..dah lama tak gi..
kak maya, nak bagi award kat akak

ambik kat http://fazya.blogspot.com

Reply | Posted on 11/22/2009 11:23:06 AM
 
maya replies ...
  mekasih fazya... :D

Reply | Posted on 11/22/2009 4:42:31 PM
 

nieda says ...
  salam kenal,
heppy jer anak2 pergi klcc..time cuti sekolah lagilah ramai dekat petrosains tu..

Reply | Posted on 11/22/2009 4:11:14 PM
 

maya says ...
  salam nieda,

a'a.. sangat ramai dengan rombongan budak-budak sekolah....

Reply | Posted on 11/22/2009 4:45:19 PM
 

sLeEpy says ...
  comelnye anak kakmaya..
pandai ajek posing :)

Reply | Posted on 11/23/2009 8:14:20 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server