HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Stash Swap Update
Friday, November 20, 2009
Posted on 4:20:12 PM | 4 Comments


saya dapat macam-macam yang ada dalam gambar bawah ni untuk stash swap group 2 tu. ni dari fawa. banyak betul isi dalamnya. dan saya sangat suka. terima kasih daun keladi, fawa!! :D

paling tak sabar nak buat ribbon bow dari grossgrain ribbon kaler hijau tu.. padahal klip buaya tak jumpa-jumpa pun lagi :P

ok. update untuk stash swap ni, kami telah diarahkan (:P) oleh Puan Hani untuk menyediakan pin cushion dari bahan-bahan yang kita dapat. of coz lah saya nak join juga. tarikh tuto adalah 5 Disember 2009.

urutannya:

Durra --> Anas --> Naiz --> Gaban --> Faridah --> MyRayyan --> Alynn --> Maya --> Azie --> ArniNasir --> Rafidah --> Hani --> Pianina --> Fuzzy --> Anjungkraf --> Shiela --> Fawa --> Jaja --> Durra

saya akan dapat dari Alynn. dan akan beri pada Azie.
i like!


Made by Maya, Games, Stash | 4 Comments
 

TiniHani says ...
  maya.. tarikh TUTO nya ialah 15 Disember la.. bukan 5hb.. kalau 5hb puan pengarah pon tak siap lagi ahakssss...

Reply | Posted on 12/2/2009 2:28:20 PM
 
maya replies ...
  ahahaha.. yer lah.. typo tu.. tertinggal 1, mcm hani tetinggal P.. saya pun tak start lagi..

Reply | Posted on 12/2/2009 4:09:13 PM
 

azie mylt says ...
  yeayyy.... m gonna get pincushion from maya... teruja sgt nih, maklum laa maya terkenal dgn her creativity....

Reply | Posted on 12/2/2009 4:54:31 PM
 
maya replies ...
  :D
heeeeee

Reply | Posted on 12/3/2009 5:38:46 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server