HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

gitarr.. gitarr, mana gitarr?
Wednesday, November 18, 2009
Posted on 11:44:22 PM | 2 Comments

weekend lepas, elman ikut papa dengan kawan dia pi berangan (walaupun bunyinya akan-akan beringin, tapi bukan beringin ye) kat kedai instrument. saya cari haluan sendiri lah dengan melly. tak kuasa nak ikut orang buat sound check yang tak siap-siap kan. padahal bukan nak beli pun.

elman kata, dia suka gitar ni. nak gitar ni.

tapi...

tapi...

tapi...

harga dia 3k, buleh?

drum set ni? lagilah... selain memang takkan sanggup nak beli, dekat 12k beb, saya pun takkan sanggup nak menadah telinga dengan bunyi-bunyinya... drummet buleh.. sedap pun sedap.

sekian, terima kasih.

nota kaki: patutnya saya letak gambar stash tu.... tapi dah 2 kali tertinggal kat opis, punya kelam-kabut nak balik sampai lupa nak bawak. padahal, dari parking lagi dah sangkut dengan jem.


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 2 Comments
 

rina says ...
  nanti kita jamming sama2 kat beringin ek...

Reply | Posted on 11/19/2009 9:10:20 AM
 
maya replies ...
  buleh buleh... nak mek jadi jd penyanyi..

Reply | Posted on 11/20/2009 12:10:26 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server