HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

di hujung jari
Tuesday, November 17, 2009
Posted on 3:28:58 PM | 2 Comments

dulu, nak tengok ragam manusia secara terus, kena ke tempat awam, macam stesen bas, pasar malam, kenduri atau shopping complex.

sekarang duduk saja di rumah, ragam manusia sampai di hujung jari. on pc, buka facebook. tengok saja pada status. yang happy. yang sedih. yang rajin. yang malas. yang bercengkerama. yang bertekak. yang poyo. yang syok sendiri. macam-macam..

dan boleh tengok juga pada gambar-gambar. seorang Maharaja China 4000 tahun dahulu kata, a picture speaks a thousand words. tak kisah samaada gambar tu menyebut perkara yang betul atau yang tidak.

nota kaki: makluman untuk fawa, stash sudah sampai. saya sangat suka! terima kasih. nanti saya ambil gambar dan update pada next entry.


Corat-Coret, Ceritus | 2 Comments
 

ummi izah says ...
  assalamualaikum maya...

yer betul zaman serba canggih nih sumer hujung jari...cam ummi tak keja kat opis sumer buat kat rumah...bayor bill online tup2 kena pegi bank ari tu cam fobia plak...mengong2 jer nak kena isi form...bahaya jugak kan

Reply | Posted on 11/18/2009 1:21:50 PM
 
maya replies ...
  itulah... dah biasa senang semua buat dr umah kan..

Reply | Posted on 11/18/2009 11:34:01 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server