HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

kereta yang berbau durian adalah...
Monday, November 16, 2009
Posted on 8:43:40 PM | 11 Comments

... kereta saya.

haha... saje je letak tajuk macam tu, macam saya seorang yang boleh sumbat bonet kereta penuh-penuh dengan buah durian sebab ada kampung yang dekat yang ada pokok durian yang berbuah sedap-sedap, padahal menumpang kampung orang... ok tutup kes. tapi sungguh pening kepala saya sepanjang perjalanan tadi tahu..

hari ni laptop saya buat hal. saje taknak bagi saya buat kerja. macamlah saya tak boleh buat kerja kalau dia buat perangai macam tu. sebab nak hantar tech department, jadi pukul 6 saya kena balik.

tapikan .. (boleh menyumpah disini ikut perkataan atau ayat kesukaan sendiri) sangat jem sejak dari parking lagi dan hidung saya pening dengan bau durian dan tekak loya dengan bau durian. nak buka tingkap, hujan pulak.

tiba-tiba terasa lebih baik balik pukul 8 malam macam selalu.


Corat-Coret, Kisah Saya | 11 Comments
 

yati says ...
  wakakaka...aku xtahan kalo keta bawa durian...sgt le kuat baunya..smpai naik pening..ehh..ko xletak arang ke dlm keta waktu angkut durian?

Reply | Posted on 11/17/2009 9:16:16 AM
 
maya replies ...
  haha.. tak letak arang pun.. yg penting bawak balik durian..

Reply | Posted on 11/17/2009 1:57:57 PM
 

rina says ...
  ish... ish...ishhhh

Reply | Posted on 11/17/2009 9:19:07 AM
 
maya replies ...
  tau laa ko isy

Reply | Posted on 11/17/2009 1:58:22 PM
 

gee says ...
  letak roti dlm keta, petua nih. insyaAllah baunye akan hilang.

isk isk iskk..

Reply | Posted on 11/17/2009 10:02:45 AM
 
maya replies ...
  ooohh ye ke.. td rase dah ok.. ni kalau balik ni bau lagi, buleh letak roti.. tq gee

Reply | Posted on 11/17/2009 1:59:03 PM
 

salina says ...
  aku rela x mkn durian dr keter berbau durian..

Reply | Posted on 11/17/2009 11:08:38 AM
 
maya replies ...
  balik2 semalam terus makan durian.. hilang pening loya semua.. hehe

Reply | Posted on 11/17/2009 1:59:35 PM
 

melor says ...
  kalu kete dah berbau durian parah tu.

Reply | Posted on 11/17/2009 1:56:28 PM
 
maya replies ...
  hehe..

Reply | Posted on 11/17/2009 2:01:34 PM
 

CheYahChomel says ...
  Masa saya mengandung last year adik ipar bawak durian dlm bekas naik keta skali. Punya la pening. Sepjg jln loya semacam jer. Nyaris2 nk muntah dah. Sejam perjalanan rasa horror gila. Nasib baik anak blh mkn sbb hr tu try bg dia rasa ok jer tgk.

Reply | Posted on 11/19/2009 5:27:44 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server