HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

iamja says ...
  aku tgh bayangkan.. Hmm, adakah sepatutnya tajuk entry ini lompat? Atau lompat si katak lompat? Hehehe. Tapi walau apa sekalipun, hari2 kita tidak akan ceria tanpa melihat lompatan anak2 yg tidak jemu itu. Err.. Esokla ko buat appointment ngan pakcik google. Insya'allah jumpa tu..

Reply | Posted on 11/10/2009 12:33:49 AM
 
maya replies ...
  belum tido ke ja? isk mata aku ni susah tol nak tido malam ni?

Reply | Posted on 11/10/2009 1:12:06 AM
 

kakZana says ...
  ala Maya, sekali-sekala terlompat-lompat keriangan @ melepaskan stress apa salahnya... 14 helai tudung terjual dlm satu hari? itu dah kira patut buat bungee jumping dah tu...

Reply | Posted on 11/10/2009 7:56:01 AM
 
maya replies ...
  haha! mane kak zana tahu saya pernah join lompat-lompat atas katil. giler syok okeh walaupun cuma 2 kali.. terpaksa berhenti sebelum katil roboh. :P

tudung tu bukan saya punya pun kak. tudung kawan saya. saya tolong jualkan. kebetulan kawan-kawan saya nak tudung-tudung tu...

Reply | Posted on 11/10/2009 8:49:46 AM
 

nidji says ...
  tapi... ape kaitannya dengan suka memandu?

Reply | Posted on 11/10/2009 10:21:13 AM
 
maya replies ...
  haha.. cerita pasal memandu tu sikit je.. saya suka memandu sebab biasanya idea byk datang semasa memandu..

Reply | Posted on 11/10/2009 2:44:39 PM
 

fazya says ...
  saya juga suka memandu..dpt idea bila memandu..bila sedih juga memandu [cam dlm tv kan selalu ada cerita org memandu smbil nangis konon]..huhu i evo saya [padahal keta proton saga je]...hehe

Reply | Posted on 11/10/2009 3:05:39 PM
 
maya replies ...
  tapi bahaya gak kalau memandu tengah sedih.. dulu2 kan.. dulu2 lah.. saya pernah drive tengah sedih sekali tak perasan orang depan benti.. dumm langgor kete depan.. huhu..

Reply | Posted on 11/10/2009 3:54:38 PM
 

kui says ...
  klu dok pk masalah tu, mmg idea akan dtg... ada terasa genius tak lepas dpt idea tu..hehehe.. harap2 solve la yerk, tak jawa la klu tak solve jawaskrip..hehe

Reply | Posted on 11/10/2009 8:33:47 PM
 
maya replies ...
  beul2.. sbb rasa genius lah tu buleh nyanyi2 lepas tu... lalalalla.... kekekeke...
alhamdulillah.. setel dah hari ni.. penat ya amat rasanya bila dah setel..

Reply | Posted on 11/10/2009 9:11:06 PM
 

salina says ...
  ermm...betul2 betul...saya pon selalu dpt idea time driving...ada lg 1 tmpt selalu dpt idea...time dating ngan en."TAN"..hikksss..

Reply | Posted on 11/11/2009 10:41:22 AM
 
maya replies ...
  hahaha.. ye ke ngan en tan pun ko buleh dapat idea, salina... kalau aku kat situ tempat rehatkan minda.. xleh pk ape2.. kekekkee..

Reply | Posted on 11/11/2009 10:44:22 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server