HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Stash Swap
Thursday, November 05, 2009
Posted on 6:50:48 PM | 7 Comments

Dapat gak saya join Stash Swap yang diorganize oleh Hani ni, walaupun dah masuk ke group kedua. Sangat laku macam pisang goreng panas ok. Sekejap jer habih... :D

Ok. Stash yang perlu disediakan:

  1. 10 biji butang
  2. 3 pieces fabric bersaiz fat quarters (18"x22")
  3. 3 pieces ribbon (1 meter each)
  4. 2 pieces felt (A4 size)
  5. special (surprise) stash dari anda

Keterangan lanjut di Hani Sewing n Me

Tengah fikir-fikir apakah gerangan surprise itu.. hmm...

Oyeahhh!!

Update:

Urutannya adalah:

Pianina--> Gaban --> Dura --> Naiz --> My Rayyan --> Fawa --> Maya (Saya! Saya!) --> Rafidah --> Anjungkraf --> Arninasir --> Pianina


Made by Maya, Games, Giveaways | 7 Comments
 

dura says ...
  maya, saya pun tengah fikir nak surprise apa jugak...apa ya? ..pikir..pikir..

Reply | Posted on 11/6/2009 10:16:11 AM
 
maya replies ...
  tak senang jugak kan...

Reply | Posted on 11/6/2009 10:42:26 AM
 

Hani says ...
  hehe thanks la sbb joint. mula2 nak buat takut gak.. takut takde org nak layan. group yang kedua ni, saya tgh tunggu add rumah dr anjungkraf n arninasir. kalau dah dpt semua, saya forwardkan.

Reply | Posted on 11/6/2009 3:10:37 PM
 
maya replies ...
  mekasih hani cepat2 buat 2nd group..

Reply | Posted on 11/9/2009 12:39:25 PM
 

Hani says ...
  hehe dura.. tu la kena get creative.. hahaha sbb dah takde idea waktu tu ahaks

Reply | Posted on 11/6/2009 3:11:10 PM
 

aRniNasir says ...
  waa.. maya group 2 sama macm saya... mesti best sapa dpt stash maya nih... :D

Reply | Posted on 11/9/2009 12:29:56 PM
 
maya replies ...
  a'ah laa.. same group.. tapi jauh urutannya.. hehe.. takpe lah.. asalkan semua bagi seikhlas hati, dah cukup bagus dah.. kan? kan?

Reply | Posted on 11/9/2009 12:40:44 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server