HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

photobucket yang dah over limit
Wednesday, October 21, 2009
Posted on 8:09:15 PM | 6 Comments

bandwidth account saya di photobucket.com sudah over limit. ya, saya sudah beberapa kali diingatkan supaya mengupgradekan diri ke account pro, tapi saya tetap berdegil untuk terus guna secara percuma. ... dan saya sudah terima akibatnya sekarang.

nampaknya, kebanyakan gambar-gambar dalam website ni dah diganti dengan gambar-gambar photobucket. tak apa. awal november nanti, boleh dapat balik gambar-gambar tu.

kesulitan amat dikesali, dan saya memohon maaf atas kekurangan ini. kesabaran kalian amat saya hargai. tiba-tiba jadi formal

sekian terima kasih.


Corat-Coret, Kisah Saya | 6 Comments
 

kakZana says ...
  Maya, akak x kisah pun sebab usaha Maya buat Craftzone Malaysia tu pun tak terbalas dek akak.. hanya Allah jer yg mampu beri balasan yg terbaik untuk Maya... takat-takat gambar hilang dek bandwith overlimit nih, x jadi hal ler... Moga semakin murah rezeki serta dilindungi Allah Taala sentiasa sekeluarga dunia akhirat. Amin..

Reply | Posted on 10/21/2009 10:48:24 PM
 
maya replies ...
  mekasih kak zana... doa kak zana sangat-sangat saya hargai...

Reply | Posted on 10/29/2009 11:32:01 AM
 

diesha says ...
  ermm pasal gambar2 tu hilang ke apa..ade aku kesah??haha...yang penting maya... web maya dah cukup best dah..usaha maya tu pun sangat2 dihargai..

hehe..jgn marah...

Reply | Posted on 10/21/2009 11:41:19 PM
 
maya replies ...
  mekasih untuk diesha jugak... sokongan macam ni lah yang bagi semangat pada saya selama ni.. ;)

Reply | Posted on 10/29/2009 11:32:43 AM
 

wani says ...
  cikmaya, terimakasih kerana dh meng listkan saya kat craftzone...terhutang budi sgt..apapun saya hargai jasa ciikmaya..timakaseh kerana impian saya dh jadi kenyataan!!

Reply | Posted on 10/28/2009 4:21:39 AM
 
maya replies ...
  wani..
sikit je... tq kerana menyokong yer..

Reply | Posted on 10/29/2009 11:33:11 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server