HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

minggu periksa sudah bermula..
Monday, October 19, 2009
Posted on 9:02:28 PM | 17 Comments

maka bermula minggu-minggu periksa bagi kawasan elman dan yang sewaktu dengannya. juga minggu takde homework, juga minggu kena tidur cepat versi terkebil-kebil dalam gelap.

semuga elman dikurniakan ketenangan ketika menjawab exam. dan semuga semua jawapannya betul. mama doakan yang terbaik untuk elman.

"abang nak nombor berapa?"
"abang nak nombor 3."

huh?


ini pulak amily.. tengah buat persembahan sebesar yang buleh. mentang-mentanglah cuma depan minikuin. bersama rambut yang dah berserambut.


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 17 Comments
 

ummi izah says ...
  hehe...anak saya dah xm last week...semoga elman berjaya dlm examnya...and as usual aksi amily sentiasa menarik hati siapa saja...

Reply | Posted on 10/19/2009 9:33:01 PM
 
maya replies ...
  tq ummi izah.. amily memang agak susah untuk duduk diam..

Reply | Posted on 10/19/2009 11:42:55 PM
 

fawa says ...
  sama lo anak den pun....

Reply | Posted on 10/19/2009 10:09:42 PM
 
maya replies ...
  yay! hi 5!

Reply | Posted on 10/19/2009 11:43:11 PM
 

diesha says ...
  samalah dengan anak2 saya..pekse jugak...kene tido awal jugak..ermm elman mesti buleh punya sebab ibunya dah mendoakannya....amiinn....

Reply | Posted on 10/19/2009 10:23:46 PM
 
maya replies ...
  aminnn... tq diesha!

Reply | Posted on 10/19/2009 11:42:04 PM
 

rina says ...
  adib start next week...

Reply | Posted on 10/19/2009 10:32:27 PM
 
maya replies ...
  sekolah rendah start next week eh... gud luck adib..

Reply | Posted on 10/19/2009 11:43:53 PM
 

meandbaby says ...
  ya..minggu yg aku tak suka sebab sore kena extra tinggi sebab mengajar...ish...xske...zafran lak kata..mama kalau sume org nak dapat no 1..abih no yg lain tu camne?

Reply | Posted on 10/19/2009 11:05:37 PM
 
maya replies ...
  oohh.. haha... elman syok.. time exam gini mama dia layan baik punya...... pagi2 buat hal pun layan kan jer.. taknak bagi stress... revision pun tak buat.. (sekulah tadika buleh laa... cube dah sekolah betul, jgn harap..)

haha... bijak zafran... kreatif ni..

Reply | Posted on 10/19/2009 11:46:31 PM
 

wani says ...
  aslm,cik maya.. bila saya tgk emily teringat anak saya di kg nun jauh disana...kerinting sama..yang paling suka cikmaya entry tentang anak2.. nak minta bantuan sebagai org baru dlm blog..nak tnya cemana nak joint craftzone.malaysia? teringin tapi takpandai(malu hehii)buta it. harap cikmaya dpt bantu saya ya...

Reply | Posted on 10/20/2009 5:52:15 AM
 
maya replies ...
  salam wani.. tq!

yg pasal craftzone tu sebenarnya takyah buat apa2... asalkan ade buat craft sendiri, & saya tahu insyaallah buleh laa masuk list...

Reply | Posted on 10/20/2009 8:43:39 AM
 

gee says ...
  good luck elman! dina dh abis peksa last week. now tgh pektis utk konsert gamaknye.
irfan lak peksa next week sek keb and sek agama. mama stress tp anak rilek je. tetiba smlm dmm, owh terpaksa cool ajelah ni. kang tak pasal anak stress kan. so mama rilex mama eh.. hahha

ahaa.. amily sgt comellll buat gitu kt meniquin

Reply | Posted on 10/20/2009 10:40:15 AM
 
maya replies ...
  a'ah... elman tu, sambil exam, sambil practice untuk konsert gak.. sebab tu exam sampai 2 minggu.. sehari exam 1 paper, 1.5 jam je.. padahal kita dulu sekolah rendah pun exam seminggu jer...

haha.. itulah.. kite yang stress tengok diorang cool je.. takpe lah.. doa yang terbaik je..

Reply | Posted on 10/21/2009 8:12:13 PM
 

ummizz says ...
  izz haziq dah habis peksa, tgh prektis utk konsert. ummi dia yg kalut utk final exam skrg.. huhu

good luck elman! sama2 la kita score ye

Reply | Posted on 10/20/2009 11:45:03 AM
 

mizzy N says ...
  goood luck menjaga anak peperiksaan.

Reply | Posted on 10/20/2009 3:05:29 PM
 

wani says ...
  timakaseh cik maya...oo mcm tu ke,tapi saya adala masukkan carftzone kat my blog list..cumayg mcm nk copy paste kod kat tepi sudut kanan craftzone tu tak retile,,,bila saya tgk emily betul2 tringat kt anak. kalu nak tgk anak saya muka sama tak dgn emily(tang rambot memang sama sgt,muka pun lebih kurang) blehla ke aduhaianak.blogspot ok tima kaseh sgt2 cik maya.betuah emily dgn elman dpt mumy mcm cik maya

Reply | Posted on 10/22/2009 1:31:30 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server