HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

jiwa yang terbelit-belit
Thursday, October 15, 2009
Posted on 7:00:17 PM | 4 Comments

lamanya saya tak update kat sini.
merayap blog orang pun lama juga rasanya saya tak buat.

sorri.. terjauhkan diri dari blog ni pulak.
mungkin sebab takde cerita.
mungkin juga sebab lagi senang update di facebook.
aarrrgghh... tiba-tiba teringat ibu dan facebook

mungkin juga sebab sibuk dengan ladang yang dah cukup besar.
ditambah pulak dengan rasa jiwa yang terbelit-belit.
lama juga ya saya tak cerita tentang diri saya.

ok jumpa lagi.
sebab esok saya cuti.
;)


Corat-Coret, Kisah Saya | 4 Comments
 

tini says ...
  itulah.. tiap2 hari saya dok bukak page maya ni tau. update la sll.. dah rindu nak tgk hasil2 kraf maya..

Reply | Posted on 10/16/2009 10:29:05 AM
 
maya replies ...
  haha... sorri sangat2 tini...
insyaallah lepas ni... cari semangat balik..

Reply | Posted on 10/19/2009 1:57:56 PM
 

meandbaby says ...
  esok ada kat rumah?nanti i call ok...

Reply | Posted on 10/16/2009 6:10:42 PM
 
maya replies ...
  ler... aku balik kampung hujung minggu lepas lah wawa..

Reply | Posted on 10/19/2009 1:58:18 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server