HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

kakZana says ...
  bila kerja ofis bertimbun-timbun, masa tu la kapla kita jadi semakin kreatif.. masa tu segala idea & kreativiti serta nak buat kraf keluar... tp bila kita free giler, xder pulak dia nak kuar bertubi-tubi cam tu, kan, kan, kan...? heh..heh..heh

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  a'ah.. betul betul betul... hehehe

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

wan says ...
  bila keje yg meletihkan byk, otak akan mula buat prangai nak buat benda kita suka.. kan kan..

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  sangat betul..

sekarang ni macam rasa nak cat bilik, siapkan bilik untuk elman.. nak cat umah.. etc etc etc... tetibe lak katalog ikea datang... ngade tol..

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

iamja says ...
  yer la.. aku agree.. time banyak kerja tu lah banyak benda nak buat dan buatkan kita semakin kreatif.

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  letih kepala akak dek non..

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 9 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server