HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

sign of bzness
Monday, October 05, 2009
Posted on 9:05:02 PM | 6 Comments

when there was a 6 hours non-stop meeting with the same group of people, chaired by the md... means.. this october will be the busiest month of the year. duh... kenapalah dalam bulan syawal.

ni yang tiba-tiba mood nak menjahit mendadak-dadak ni. mood nak main photoshop pun datang mendadak-dadak... mood nak berblog pun mendadak-dadak. tiba-tiba banyak pulak idea nak buat dalam kepala... i need 36 hours per day please......


Corat-Coret, Kisah Saya | 6 Comments
 

kakZana says ...
  bila kerja ofis bertimbun-timbun, masa tu la kapla kita jadi semakin kreatif.. masa tu segala idea & kreativiti serta nak buat kraf keluar... tp bila kita free giler, xder pulak dia nak kuar bertubi-tubi cam tu, kan, kan, kan...? heh..heh..heh

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  a'ah.. betul betul betul... hehehe

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

wan says ...
  bila keje yg meletihkan byk, otak akan mula buat prangai nak buat benda kita suka.. kan kan..

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  sangat betul..

sekarang ni macam rasa nak cat bilik, siapkan bilik untuk elman.. nak cat umah.. etc etc etc... tetibe lak katalog ikea datang... ngade tol..

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

iamja says ...
  yer la.. aku agree.. time banyak kerja tu lah banyak benda nak buat dan buatkan kita semakin kreatif.

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  letih kepala akak dek non..

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server