HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

mizzy N says ...
  saya takkan tinggal laptop sama sekali kecuali kalau makan dan park kereta depan mata.

apebenda dalam laptop/hp tu yang dia detect ye.

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  frekuensi..
secara teorinya.. motherboard memang sentiasa aktif (ada bateri untuk jaga jam, setting etc etc...).. jadi dari situ alat pengesan tu buleh detect frekuensi....

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

tini says ...
  tu la.. da tau, tp sll mcm malas nak angkut lap top yg brt tu. pas ni akan pastikan angkut walau kuar kejap. peringatan nih

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  tini,
sebab tu kene cari yang ringan... byk yg ringan sekarang.. hehe

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

meandbaby says ...
  ye...kalau angkut laptop kemana-mana pun..kena be careful jugak ..make sure beg laptop diletak di celah kaki atau atas lap...
dah ada member yg kena..letak beg lap top disebelah kerusi..tengah sedap bersembang tak sedar yg org belakang tukar laptop ngan beg dia yg kosong..

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  itulah... macam-macam cara orang buat sekarang kan... pantang leka...

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

rina says ...
  blog ko lapar... telan komen aku smlm.

laki aku ckp... nk tinggal boleh tp bukak dulu bateri. tp walaupun camtu... kitoang mmg x penah lg tinggal laptop dlm kete.

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  tak leh gak.. sbb motherboard ade bateri sendiri.. buleh detect gak..

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

ayu says ...
  Hmm..suami sy pulak terkena dgn pencuri yg tak guna mesin.beg tu bukan ada laptop pun,tp dokumen2 keje dia. Tp asal nampak mcm beg laptop, disambar jugaklah.Pecah cermin tingkap kereta..:(
Moral,beg pun kena sorok walau takde laptop.

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 
maya replies ...
  betul tu.. beg pun bahaya gak kalau tinggal dalam kete.. lagi-lagi kalau senang nampak...

Reply | Posted on 10/9/2009 9:37:43 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server