HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Baju Raya Melly lagi..
Tuesday, September 15, 2009
Posted on 5:44:03 AM | 16 Comments

Bukan baju raya yang lagi.. tapi entry yang lagi..

Mood tak mau sikat rambut.. Layan je.

Yeay!! baju tu elok-elok saja kat Melly. Suka suka suka..
Rasa nak lompat-lompat.


Made by Maya, Dahlia Dress, Anak-anak Kita | 16 Comments
 

Mas says ...
  wah anak dara ikal mayang ni comel jer....cantik baju melly tue....

Reply | Posted on 9/15/2009 7:16:04 AM
 
maya replies ...
  tq Mas.. ;)

Reply | Posted on 9/15/2009 6:48:14 PM
 

tini says ...
  mahal la plak melly kali ni, x nak senyum :). girls mmg mcm pokok krismas, pakai apa pun cantik, tambah2 baju tu mmg kn dgn melly. vogue ah!

Reply | Posted on 9/15/2009 8:13:39 AM
 
maya replies ...
  haha.. cam pokok pulak.. kekekke.. tq tini..

Reply | Posted on 9/15/2009 6:48:51 PM
 

meandbaby says ...
  aduhai...kalo tgk gambo melly yang comei lote ni...hati aku melonjak-lonjak nak anak dara gak...tapi apa kan daya...doa je la...semoga rezekinya ada...suka sgt aku nengok baju si melly..tgk tak si mutia upload gambo dia jahit baju anak dia..pun comei tersangat..

Reply | Posted on 9/15/2009 10:48:45 AM
 
maya replies ...
  wawa.. insyaallah ade nanti.. doa banyak2.. aku pun doakan gak.. a'a.. aku pun salu tengok blog zura tu... :D

Reply | Posted on 9/15/2009 6:50:07 PM
 

aRniNasiR says ...
  Memang akan rasa puas hati dan gembira sangat bila dapat jahit sendiri baju untuk anak2 ni kan... Tambah pulak untuk anak perempuan. Aufa pun rambut kerinting macam melly cuma melly lebih lebat dan tebal, aufanyer nipis jer, nampak kulit kepala wpun rambut tu kalau tarik dah sampai tengah belakang.

Reply | Posted on 9/15/2009 1:54:56 PM
 
maya replies ...
  itulah.. seronok kalau buat utk anak sendiri kan...
itu laa kerinting ni susah bab nak sikat lah.. sian kadang tu bila rambut bersimpul2..

Reply | Posted on 9/15/2009 6:52:57 PM
 

inna says ...
  ish comelnya melly dgn gaun dia.....budak kecik tak sikat pun nampak cute ...hehehe.

Reply | Posted on 9/15/2009 2:21:31 PM
 
maya replies ...
  inna, tq..
a'a.. budak kecik takpe.. cube kalo orang besar... aiyo..

Reply | Posted on 9/15/2009 6:53:49 PM
 

rina says ...
  bergegar weiiii ko melompat. lain kali jgn buat pangai ni lagi...

Reply | Posted on 9/15/2009 6:35:20 PM
 
maya replies ...
  ehh.. aku baru rasa nak lompat ko dah terasa gegarannya? moskil nih.. mungkin kerana ceritec..

Reply | Posted on 9/15/2009 6:47:58 PM
 

Zura says ...
  aduh...comel sungguh la si melly ni! angel curls gitu hehe..mai, cantik fitting dress ni, sedang elok ngan anak dara sorang tu..pakai pattern ke mai?

p/s : wawa (suri) ke meandmybaby tu? miss my old friends...dulu kita havoc kan? sekarang havoc ngan anak2 je la..lol

Reply | Posted on 9/15/2009 7:45:49 PM
 
maya replies ...
  baju ni tak ikut pattern pun... main belasah je.. sebab tu giler lama nak buat.. nak potong pun termenung dulu.. dah ler kain limited. hahaha.. dulu gaun (bhgn skirt) ginilah yg jadi kesukaan aku mase kecik2... bila dah senteng siap mak aku sambungkan tambah ropol biar panjang sikit..

tapi part atas tu ingat nak buat cam beralun2 gitu kat bahagian dada, tapi tak jadi.. tapi layan jer lah..

p/s: a'a meandbaby tu wawa lah.. hehehe.. ingatkan aku sorang jek dok layan blog.. rupe sorang2 kite jumpe kan.. hahha.. ok laa tu.. sekarang virtual havoc je.. blog ade.. fb lagiii laa ade..

Reply | Posted on 9/15/2009 8:40:37 PM
 

mizzy N says ...
  rambut melly mcm justin timberlaka dolu2.

Reply | Posted on 9/16/2009 11:23:18 AM
 

ibtisamfarah says ...
  salam kak maya..saya silent reader kat maya..baju melly tu cantik sangat..saya baru dapat anak perempuan 090909 haritu..taksabar nakbelajar jahit baju utk the girl..ehehe

Reply | Posted on 9/16/2009 6:14:39 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server