HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

tini says ...
  hah?!! nak start packing dah? bj raya x siap jahit lg nih? eh eh.. bengang sbb x dpt tumpang bonus yg suami x dpt pun x hbs lg ni. mcm nak mntk tunda raya lg 2 minggu jek

Reply | Posted on 9/13/2009 11:01:51 PM
 
maya replies ...
  belum packing lah tini.. hak hak.. kan kate belum tu atas tu..

elok gak bonus lepas raya... jadi boleh beraya bersederhana.. pas raya buleh enjoy.. hehe

Reply | Posted on 9/14/2009 10:25:13 AM
 

kak e says ...
  banyak sampel duit raya eekkkkk - kak e lak takde ni...

Reply | Posted on 9/14/2009 12:36:39 AM
 
maya replies ...
  lah.. takde ke kak e? saya ni sbb recycle.. tu yg tahun lepas punya pun banyak lagi.. yg pelik tahun ni.. beli barang computer pun dapat sampul duit raya.. hahahha.. sangat mengagumkan..

Reply | Posted on 9/14/2009 10:26:15 AM
 

iamja77 says ...
  Aku tak check sampul raya. Macam tak cukup je.. hahaha.. tapi kalau takde.. aku pi la kat Jusco beli sampul raya. Tah hape2 aku, boleh dapat free aku nak pi beli. Last2 sampul tu buang saje pun kan. Hahahahha.. Lagi seminggu nak raya ekk. Aku macam malas je.. teruk betul aku. Kes sbb aku tak larat la nie.

Reply | Posted on 9/14/2009 8:34:10 AM
 
maya replies ...
  tak pe ja... yg penting bukan sampulnya.. tapi isinya.. haha..

rehat banyak2 ja.. takpe.. orang peknen dimaafkan..

Reply | Posted on 9/14/2009 10:27:20 AM
 

meandbaby says ...
  oooo...semuanya dah siap mai...tinggal nak angkat beg balik je...nanti raya datang la rumah...

Reply | Posted on 9/14/2009 9:56:41 AM
 
maya replies ...
  hat mane ko bace dah siap semua wawa? belum lagi lah.. malas betul rasanya nak packing..

Reply | Posted on 9/14/2009 10:28:05 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 7 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server